ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έγραψε ιστορία ο Χάμιλτον και έγινε ο πολυνίκης της Formula 1!



Iστορία έγραψε στο Γκραν Πρι της Πορτογαλίας  ο  Λιούις Χάμιλτον, καθώς πέτυχε την 92η νίκη του και έγινε ο πιλότος με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία της Formula 1, ξεπερνώντας τον Μίκαελ Σουμάχερ.

Ο Βρετανός ύστερα απο έναν πολύ καλό αγώνα στην Πορτογαλία πήρε την πρώτη θέση αφήνοντας πίσω του τον Μίκαελ Σουμάχερ που είχε 91 νίκες. Επίσης βρίσκεται δύο νίκες μακριά από την κατάκτηση του έβδομου πρωταθλήματος όπου θα ισοφαρίσει εκ νέου τον Γερμανό ο οποίος έχει ήδη επτά πρωταθλήματα.

Ο Χάμιλτον κατέκτησε την όγδοη νίκη του σε δώδεκα αγώνες στο εφετινό πρωτάθλημα και καλπάζει προς τον τίτλο έχοντας 73 βαθμούς διαφορά από τον Μπότας κι ενώ απομένουν πέντε αγώνες. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Μπότας, στην τρίτη ο Φερστάπεν και ακολούθησαν οι: Λεκλέρκ, Γκασλί, Σάινθ, Πέρες, Οκον, Ρικιάρντο, Φέτελ.

 

Στις πρώτες του δηλώσεις για το εκπληκτικό ρεκόρ αυτο ο Βρετανός δήλωσε: «Είμαι περήφανος αλλά είμαι και ευγνώμων για την ομαδική δουλειά που γίνεται στη Mercedes. Διότι δεν είναι ατομική η επίδοση αλλά πρόκειται για ομαδική δουλειά. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα βρισκόμουν κάποια στιγμή σε αυτή τη θέση όταν ερχόμουν στη Mercedes»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code