ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πρίντεζης για Euroleague και κορονοϊό

 


Ο θρύλος του Ολυμπιακού και διεθνής Γιώργος Πρίντεζης αναφέρθηκε στην δύσκολη κατάσταση που επικρατεί με τα κρούσματα στις ομάδες-μέλη της φετινής διοργάνωσης.Πραγματοποίησε επίσης ιδιαίτερη αναφορά στην δυσχερή κατάσταση την οποία καλείται να αντιμετωπίσει η Ζενίτ και αναφέρθηκε στο αυριανό ματς των ερυθρόλευκων έναντι της Αρμάνι. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

« Η αλήθεια είναι πως όλοι ξέραμε πως θα είναι μια περίεργη χρονιά.. Από την στιγμή που αποφασίστηκε να μην υπάρχει ένα είδος φούσκας όπως στο ΝΒΑ, προβλέπω πως ίσως ο χειμώνας να είναι ακόμα πιο δύσκολος. Πολλές ομάδες μπορούν να νοσήσουν. Το σημαντικότερο είναι να έχουμε όλοι την υγεία μας, όλα τα άλλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Ίσως να είναι λίγο άδικο να μηδενίζεται μια ομάδα, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν τις αποφάσεις, υπάρχουν γιατροί και για κάποιον λόγο είναι εκεί. Ξέρουν κάτι παραπάνω». 

« Η Αρμάνι είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο. Φέτος έχει προσθέσει στο ρόστερ της παίκτες με χαρακτήρα, που γνωρίζουν από μεγάλες ομάδες, παίκτες νικητές. Θα πρέπει να είμαστε όσο πιο συγκεντρωμένοι γίνεται, γιατί με το ταλέντο που έχουν μπορούν να κάνουν ένα ξέσπασμα και να πάρουν διαφορά. Θα πρέπει να είμαστε σκληροί στην άμυνα , να μην τους αφήσουμε να παίξουν όπως θέλουν και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ για να τρέξουμε, κάτι που δεν κάναμε απέναντι στην Ζαλγκίρις.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code