ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Eπικράτησε η "Βασίλισσα"


 Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η κερδισμένη από το El Clasico στην Ισπανία για την 6η αγωνιστική της La Liga με 1-3 μέσα στο Camp Nou.

Οι Μαδριλένοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησαν να προηγηθούν πολύ νωρίς, μόλις στο 5ο λεπτό με ωραίο σουτ στου Βαλβέρδε στην αριστερή γωνία του Νέτο. η Μπαρτσελόνα έβγαλε γλήγορη αντίδραση με τον Ανσου Φάτι να γράφει το 1-1, 3 λεπτά αργότερα. το υπόλοιπο ημίχρονο κινήθηκε σε ήπιους τόνους με τις 2 ομάδες να μην καταφέρνουν να πέτυχουν άλλο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο απόλυτη κυρίαρχος ήταν η Ρεάλ η οποία πίεζε συνεχώς για να πάρει κεφάλι στο σκορ και βρήκε το γκολ στο 56ο λεπτό, με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σέρχιο Ράμος μετά από ανατροπή του ιδίου σε μαρκάρισμα Λανγκλέ. Η φάση ήταν αμφισβητούμενη και δόθηκε μετά από τη χρήση του VAR, αφού το είδε και ο ίδιος ο διαιτητής. Το τελικό 1-3 σημείωσε ο Λούκα Μόντριτς μετά από ωραίο πλασέ με το εξωτερικό στο 90ο λεπτό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φάτι έσπασε ρεκόρ καθώς έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται και σκοράρει σε ντέρμπι μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ολλανδός Ρόναλντ Κούμαν δεν μπήκε με το δεξί στο πρώτο clasico ως προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code