ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Champions League: Τεσσάρα η Τσέλσι, πεντάρα η Γιουνάιτεντ και "διπλό¨η Μπαρτσελόνα

 


Η δεύτερη αγωνιστική του Champions League ολοκληρώθηκε με τα ματς της Τετάρτης (28/10), με το ¨διπλό" της Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι με την Γιουβέντους να δείχνει τις διαθέσεις των Καταλανών την φετινή σεζόν, παρά τις διοικητικές ανακατατάξεις.

Κρασνοντάρ-Τσέλσι: 0-4

Παρότι η Τσέλσι δεν εντυπωσίασε με την απόδοση της στο πρώτο ημίχρονο, η Αγγλική ομάδα προηγήθηκε με 0-1 στο 37' μετά από γκολ του Χάντσον-Οντόι και ασίστ του Χάβερτζ. Ιδιαίτερα οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ νωρίτερα, αλλά ο Ζορζίνιο αστόχησε στην εκτέλεση πέναλτι στο 14'.

Η Τσέλσι στο δεύτερο ημίχρονο είχε την κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο και με τα γκολ των Βέρνερ (76'), Ζίγιεχ (79') και Πούλισιτς (90') πήρε το ¨διπλό" με 0-4.

Σεβίλλη-Ρεν: 1-0

Η Σεβίλλη παίζοντας αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, υπερασπίστηκε την έδρα της και νίκησε την Γαλλική Ρεν με 1-0 με γκολ του Λουκ Ντε Γιόνγκ στο 56΄μετά από ασίστ του Μάρκος Ακούνα.

Μπορούσια Ντόρτμουντ-Ζενίτ; 2-0

Οι "κιτρινόμαυροι" έκαναν σεφτέ στην φετινή σεζόν του Champions League, με την νίκη επί της Ζενίτ με 2-0 εντός έδρας. Οι Σάντσο με πέναλτι και Χάαλαντ στο 78' και στο 90' αντίστοιχα έβαλαν τα γκολ για την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Μπριζ-Λάτσιο: 1-1

Η Μπριζ συνεχίζει όπως και πέρσι τις καλές εμφανίσεις στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, καθώς ήρθε ισόπαλη με την Λάτσιο με 1-1. Η Ιταλική ομάδα προηγήθηκε στο 14' με τον Χοακίν Κορέα, αλλά ο Χανς Βάνακεν με γκολ στο 42', διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 1-1.

Φερεντσβάρος-Ντιναμό Κιέβου: 2-2

Αν και τα ονόματα των δύο ομάδων δεν είναι τόσο εμπορικά, όσο άλλων ομάδων Champions League, είδαμε ένα ωραίο παιχνίδι στο Groupama Arena. Η Ντιναμό Κιέβου πήρε προβάδισμα (0-2) στο πρώτο ημίχρονο από τα γκολ των Τσιγκάνοφ με πέναλτι στο 28΄και Κάρλος ντε Πένα στο 41'. 

Η Φερεντσβάρος με τα γκολ των Γκουέν στο 59' και του Μπολί στο 90' έφερε το ματς στα ίσα και διαμόρφωσε το τελικό 2-2, με την Ουγγρική ομάδα να παίρνει το πρώτο βαθμό σε τελική φάση του Champions League.

Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα: 0-2

Η Μπαρτσελόνα πήρε ένα σπουδαίο "διπλό" στην έδρα της Γιουβέντους, σε εποχές που οι μπλαουγκράνα ασχολούνται με διοικητικές ανακατατάξεις.  Το 0-1 έκανε ο Ντεμπελέ στο 14', με τον Μοράτα να πετυχαίνει γκολ, το οποίο βέβαια ακυρώθηκε λόγω του VAR. Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Λιονέλ Μέσι στο 90' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λειψία: 5-0

Ο Μάρκους Ράσφορντ έκανε χατ τρικ (74', 78΄και 90') σε ένα ματς που κυριάρχησε απόλυτα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι γηπεδούχοι, πέρα από τα γκολ του Ράσφορντ, σκόραραν και με τον Γκρίνγουντ (21') και με τον Μαρσιάλ με πέναλτι (87"), με το τελικό σκορ να φτάνει στο 5-0.

Ινσταμπούλ Μπασακσεχίρ-Παρί: 0-2

Σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι έκαναν πολλές ευκαιρίες και ο Σαράμπια αντικατέστησε τον τραυματία Νειμάρ μόλις στο 26', η Παρί, αν και δεν ήταν ανώτερη, πήρε την νίκη με δύο γκολ του Μοίζε Κιν στο 64' και στο 79'. 












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code