ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Τεστ» απόψε για την γαλανόλευκη επί αυστριακού εδάφους


Την αντίστοιχη Εθνική ομάδα της Αυστρίας θα αντιμετωπίσει η χώρα μας απόψε στις 21:30 στο Κλάγκενφουρτ, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό μας να έχει κάνει σαφές πως το παιχνίδι για τον ίδιο είναι ένα παιχνίδι δοκιμής ορισμένων παικτών αλλά και τακτικών εν' όψει της κρίσιμης συνέχειας του Nations League. Θυμίζουμε πως τα επερχόμενα επίσημα παιχνίδια είναι με την Μολδαβία (11/10) και το Κοσοβο (14/10). 

Φαντ' Σχιπ: «Θα χρησιμοποιήσουμε νέους παίκτες για να τους αξιολογήσουμε»


Την κρισιμότητα του αγώνα αναφορικά με τις δοκιμές ποδοσφαιριστών θέλησε να κάνει σαφές από την αρχή κατά την διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου του, ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός, δηλώνοντας: «Θα ξεκινήσουνε με 11 παίκτες, όπως εμείς (χαμόγελο). Θα είναι ένα παιχνίδι που θα δούμε νέα πράγματα και νέους παίκτες και ίσως νέους τρόπους να αγωνιζόμαστε. Αυτά τα φιλικά μπορεί να είναι χρήσιμα. Να μας βοηθούν με καλό τρόπο και ξέροντας ότι είχαμε και δύο ματς πίσω μας που παίξαμε. Θα χρησιμοποιήσουμε νέους παίκτες για να τους αξιολογήσουμε».

Όσον αφορά την ενδεκάδα που πρόκειται να παρατάξει ο Φαντ' Σχιπ, θα δούμε κάτω από τα δοκάρια τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, στο κέντρο της άμυνας με Χατζηδιάκο, αριστερό μπακ τον Κυριακόπουλο και δεξιά τον Ρότα. Μπουχαλάκης και Κουρμπέλης θα συνδέουν την άμυνα με την επίθεση, στην οποία θα βρίσκεται από δεξιά ο Λημνιός, απέναντι του ο Φούντας, ενώ πίσω από τον Παυλίδη που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να βρίσκεται στην κορυφή, θα είναι ο Φορτούνης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code