ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γρανάδα-ΠΑΟΚ:Δύσκολη αποστολή επί ισπανικού εδάφους


 Βραδιά Europa League απόψε! Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την Γρανάδα για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, στις 22:00.

Ο ΠΑΟΚ έπειτα από το ισόπαλο 1-1 με την Ομόνοια στην Τούμπα, θέλει να αποσπάσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απόψε απέναντι στην φορμαρισμένη Γρανάδα έτσι, ώστε να κάνει ένα παραπάνω βήμα για την συμμετοχή στους 32 του Europa League.

Η Γρανάδα την πρώτη αγωνιστική πέρασε από την έδρα της Αϊντχόφεν με σκορ 1-2 και είναι μόνη πρώτη με τρεις βαθμούς. Στο πρωτάθλημα διανύει μια εξαιρετική περίοδο, καθώς επικράτησε της Χετάφε με 0-1 και συγκατοικεί μαζί με την Ρεάλ στην δεύτερη θέση!

Όσον αφορά τον αποψινό αγώνα, η Γρανάδα δεν θα έχει διαθέσιμους 6 ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα θα απουσιάσουν οι Σολδάδο, Ντίαζ, Γκοναλόνς, Λοζάνο, Κουίνι και Βίκο. Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει τον Περέιρα, ο οποίος δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας. Μετά την τελευταία προπόνηση προτού την αναχώρηση για Γρανάδα, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι Ελ Καντουρί και Κρέσπο, οι οποίοι αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμών.

Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν εξελίξεις όσον αφορά τον Αμπέλ Φερέϊρα, καθώς η Βραζιλιάνικη Παλμέιρας ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει και όπως όλα δείχνουν οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένα επίπεδα. Θεωρείται πιθανό μετά το τέλος του αγώνα με την Γρανάδα να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Πορτογάλος Τιάγκο Μαρτίνς, με βοηθούς τους Πέδρο Αλμέιδα και Αντρέ Πίρες Ριμπέιρο. 4ος ορίστηκε ο Έλντερ Μαλιάερο. Ο αγώνας θα μεταδοθεί στις 22:00 από το Cosmote Sport 2.

Πιθανές ενδεκάδες:

Γρανάδα(Ντιέγκο Μαρτίνεθ):Σίλβα, Φουλκιέ,Σάντσεζ, Βαγιέχο, Νέβα, Ετέκι, Σουάρες, Μοντόρο, Χερέρα, Κένεντι, Μολίνα. 

ΠΑΟΚ(Αμπέλ Φερέϊρα):Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Ροντρίγκο, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Τσόλακ. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code