ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Το πέναλτι έκρινε το παιχνίδι, μία ακόμα νίκη για τον Αστέρα


 Αστέρας Τρίπολης και ΟΦΗ, αναμετρήθηκαν στο Θ.Κολοκοτρώνης και την νίκη κατάφερε να πάρει ο γηπεδούχος Αστέρας με 1-0 που συνεχίζει τις νίκες και φτάνει τους 10 βαθμούς. Ο ΟΦΗ έπαιξε ναι μεν καλά αλλά είχε προβλήματα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε το παιχνίδι από το πέναλτι του Σελίμοβιτς στον Μπάραλες με τον τελευταίο να κάνει το τελικό 1-0, ενώ ο Γιώργος Σίμος έχει να διαχειριστεί για την συνέχεια και τους τραυματισμούς και ειδικά τον σοβαρό τραυματισμό του Ναμπί. Αξίζει να σημειωθεί πως στο γήπεδο βρίσκονταν και ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Α ημίχρονο: Και οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, στα πρώτα λεπτά κυριάρχησε ο Αστέρας με δυο καλές στιγμές μέχρι την συμπλήρωση 20 λεπτών, ενώ στη συνέχεια ανέβασε την απόδοση του και ο ΟΦΗ.  Και οι δυο αμύνθηκαν πολύ καλά κάλυπταν τους κλειστούς χώρους και οργανώνονταν πολύ καλά στις επερχόμενες επιθέσεις. Οι καλές στιγμές για Αστέρα Τρίπολης και ΟΦΗ, προέκυψαν από ατομικά λάθη και αντεπιθέσεις. Πολύ καλά στάθηκε στο πρώτο ημίχρονο ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, ενώ για τον Αστέρα σε καλή ήμερα ήταν ο Φερνάντεζ. Το πρώτο μέρος στο Θ.Κολοκοτρώνης ήταν ισορροπημένο, με την κατοχή να μοιράζεται μεταξύ των ομάδων. Αξιοσημείωτος ήταν ο Τραυματισμός του άτυχου Ναμπί που στραβοπάτησε και χτύπησε στο γόνατο, ενώ δεν μπόρεσε να συνεχίσει και την θέση του πήρε ο Μπαλογιάννης στο 38ο λεπτό. Χωρίς τέρμα τέλειωσε το πρώτο ημίχρονο, στο 0-0.

Β ημίχρονο: Το δεύτερο ημίχρονο κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα με το πρώτο ημίχρονο οι δυο άμυνες ήταν καλά κλεισμένες, ενώ ο ρυθμός του αγώνα ήταν πεσμένος σε σχέση με τα πρώτα 45 λεπτά. Ο Αστέρας Τρίπολης είχε κάποιες ευκαιρείς, ενώ ο ΟΦΗ απείλησε με ένα σουτ αλλά καμία από τις 2 ομάδες δεν κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκόρ. Αστέρας κατάφερε να κάνει το 1-0 με πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπάραλες, αμφισβητούμενη η φάση αλλά ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και  φορ του Αστέρα σκόραρε στο 73ο λεπτό. Ενώ την Κόκκινη κάρτα δέχτηκε ο Σελίμοβιτς (που έκανε και το πέναλτι) στο 77ο λεπτό. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι έγινε αρκετά σκληρό, χωρίς να γίνονται ιδιαίτερες φάσεις, με αποτέλεσμα να μπορεί να κρατήσει το αποτέλεσμα αυτό. Βέβαια ο ΟΦΗ πίεσε είχε κάποιες καλές στιγμές. Μέχρι τέλος του παιχνιδιού έγιναν σκληρές μάχες και δόθηκαν πολλά Φάουλ. Όπως και να έχει οι γηπεδούχοι πήραν την νίκη με 1-0. 


ΟΦΗ(Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Βάς, Σέλιμοβιτς, Διαμαντής,Κοροβέσης, Μελάδο, Σάκορ, Σαρντινέρο, Ναμπί, Σάρτζεον, Γιάννου

Στον πάγκο: Σωτηρίου, Λυμπεράκης, Βαφέας, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης Γκαργκαλατζίδης, Γρίβας , Ντέ Γκούζμαν, Σουρνάκης

Αστέρας Τρίπολης(Μίλαν Ράσταβατς):Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τασουλής, Βαλιέντε(Ιγκλέσιας 69), Φερνάντεθ, Tilica, Ριέρα, Πασκουάλ, Μπαράλες

Στον πάγκο: Τσιφτσής, Baba, Γκόμες Καστάνιο, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ρίτζις, Φερνάντεθ, Κανάλες


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code