ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Φιλικό αυστριακό «χαστούκι» ανατροπής για την Εθνική μας


Σε ένα παιχνίδι που όλα έδειχναν πως θα λήξει με λευκή ισοπαλία, σ' ένα ματς όπου η Εθνική μας δέχθηκε ασφυκτικό pressing καθ' όλη την διάρκεια του κατάφερε να σκοράρει αλλά εν τέλει όχι μόνο ισοφαρίστηκε αλλά... κατάφερε και να το ... χάσει. Τελικό σκορ 1-2 υπέρ της Αυστρίας. Θετική η εικόνα της ύπαρξης οπαδών στο γήπεδο μετά από πολύμηνη απουσία τους ελέω COVID-19.

Α' Ημίχρονο

Σ' ένα πραγματικά κακό ποιοτικά παιχνίδι και ανιαρό η Εθνική μας ομάδα έδειξε να χάνει την συγκέντρωση της οποιαδήποτε στιγμή η ίδια δεχόταν πίεση. Παρακολουθήσαμε ένα πρώτο μέρος με ασφυκτικό pressing από πλευράς γηπεδούχων και την Ελλάδα να μην μπορεί να αναπτυχθεί επιθετικά, σ' ένα 45λεπτο όπου ο Ολλανδός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας πειραματίστηκε τόσο στην επιθετική 4αδα όσο και στην αμυντική, με τον Λαμπρόπουλο να ξεκινάει ως δεξί μπακ.

Β' Ημίχρονο

Μια εντελώς αλλαγμένη εικόνα είδαμε και από τις δύο ομάδες στο δεύτερο μέρος, με πιο δυνατά μαρκαρίσματα και ... γκολ ! Η Εθνική μας ομάδα ευτύχησε να σκοράρει ένα φοβερό τέρμα στο 63' με τον Λημνιό πιεζόμενο στην άμυνα μας να βγάζει μία μπαλιά 30 μέτρων στον Φούντα, ο οποίος κατεβάζει «αριστοκρατικά» την μπάλα με τον ίδιο να μοιράζει άλλη μία μακρινή μπαλιά στον Φορτούνη που κατέβασε εξίσου καταπληκτικά την μπάλα και σύγκλινε μέσα στην μεγάλη περιοχή και να σκοράρει με πλασέ νικώντας τον Πέρβατ. Η ισοφάριση ήρθε στο 77', με τον Μπάουμγκαρντνερ να βγάζει την σέντρα από τα αριστέρα και τον Γκρίμπιτς με κοντινό πλασέ να κάνει το 1-1. Η ανατροπή ήρθε λίγα λεπτά αργότερα, στο 80' μετά από ανάπτυξη που έγινε από τα αριστερά, ο Σάουμπ είδε τον Μπάοιμγκαρντνερ που σούταρε για το 2-1. Η Εθνική μας ομάδα πλήρωσε ουσιαστικά την μη καλή της αμυντική λειτουργία από την στιγμή που μπήκε ο Μιχαηλίδης με την συνοχή του εθνικού αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος να έχει επηρεαστεί κατά κόρον.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Αυστρία (Φόντα): Περβάν, Φράιντλ, Τρίμελ, Ντράγκοβιτς, Χίντεργκερ, Χολτσχάουσερ, Σκοπφ, Ίλσανκερ, Μπάουμγκαρντλιγκερ, Ονισίβο, Γκρμπιτς

Έπαιξαν επίσης οι: Γκρις, Λάινερ, Πος, Σάουμπ

Ελλάδα (Φαν΄τ Σχιπ): Διούδης, Λαμπρόπουλος, Κυριακόπουλος, Σβάρνας, Τζαβέλλας, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Μανταλος, Λημνιος, Φούντας, Φορτούνης

Έπαιξαν επίσης οι: Ζέκα, Λυκογιάννης, Μιχαηλίδης, Μπακασέτας, Κουλούρης, Τζόλης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code