ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σουάρες: Γιατί έφυγε απο την Μπαρτσελόνα


 Ο Λουίς Σουάρες αποκάλυψε σε συνέντευξη του πως είναι μπερδεμένος ακόμα και δεν κατάλαβε τους λογούς που αποχώρησε από τους Μπλαουγκράνα. Ο Ουρουγουανός σέντερ φορ εδώ και λίγο διάστημα είναι παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης με την οποία έχει ξεκινήσει και εξαιρετικά. Μιλώντας στο ESPN άφησε αιχμές για την αποχώρηση του από της Μπαρτσελόνα και είπε μάλιστα ότι ίσως ευθύνεται και η πολύ καλή σχέση που έχει με τον Λιονέλ Μέσι και ότι αυτό ώθησε τη διοίκηση να του δείξει την πόρτα της εξόδου από τον Ισπανικό σύλλογο.

Βέβαια από την άλλη μεριά η διοίκηση υποστηρίζει πως ο λόγος της απομάκρυνσης του 33χρονου όταν το υψηλό συμβόλαιο και οι αποδοχές που έπαιρνε. Οι απολαβές του στην Ατλέτικο Μαδρίτης θα  φτάνουν τα 5,5 εκατομμύρια ετησίως 

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε :"Σε αυτά που λένε οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα υπάρχουν πολλά πράγματα αντιφατικά. Εάν ήταν οικονομικό το θέμα θα προσπαθούσα να βρω μία λύση και αν ήταν αγωνιστικό το θέμα, θα είχα καταλάβει. Δεν είναι ξεκάθαρο σε μένα γιατί πήραν τη συγκεκριμένη απόφαση για μένα.

Πιστεύω πως ήθελαν να με απομακρύνουν από το πλευρό του Μέσι. Ίσως τους ενόχλησε πολύ είχα καλή σχέση με τον Λέο", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ουρουγουανός στράικερ, και συνέχισε: "Ίσως δεν ήθελαν από τον Μέσι να είναι μαζί μου τόσο πολύ. Δεν μπορώ όμως να βρω ένα λόγο που αυτό το πράγμα θα διέλυε την ομάδα.

Ψάχναμε συνέχεια ο ένας τον άλλον στον αγωνιστικό χώρο, αλλά για το καλό της ομάδας. Ίσως να ήθελα να συνεργάζεται ο Μέσι με περισσότερους συμπαίκτες. Δεν μπορώ να βρω άλλο λόγο που ήθελαν να μας χωρίσουν γιατί τα πηγαίναμε καλά στο χορτάρι".



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code