ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γκέλα και τώρα τρέχουμε


Η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το πρώτο καλό μέρος , χάνοντας πολλές ευκαιρίες και ένα πέναλτι. Έμεινε στο 0-0 με το Κόσοβο και τώρα θέλει μόνο νίκες για την πρωτιά στον όμιλό.

Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Κεφάτη και με διάθεση από την αρχή του παιχνιδιού η Εθνική μας ομάδα. Είχε ψηλά τις γραμμές της , ξεκινούσε την πίεσή της από την αντίπαλη περιοχή και προσπαθούσε να ανακτήσει την μπάλα αμέσως αφότου την έχανε.  Ήταν αποφασισμένη να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες των αντιπάλων της .Για αυτό το λόγο, έπαιξαν πολύ στον χώρο τον Λημνιό , ο οποίος με την ταχύτητά του δημιουργούσε πολλά προβλήματα στο Κόσοβο. Ο Μάνταλος συχνά συνέκλινε προς τον άξονα και μαζί με τον Μπακασέτα έψαχναν κάθετα τους συμπαίχτες τους . Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα η Ελλάδα να είναι ιδιαίτερα απειλητική, να χάσει αρκετές ευκαιρίες, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει. Αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι, που κέρδισε ο Λημνιός ,από  τον Μπακασέτα. Απ' την άλλη πλευρά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με τελείως διαφορετικό τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο , αφού η Εθνική μας, φαινόταν ιδιαίτερα κουρασμένη και αποπροσανατολισμένη .Η αντίπαλός μας διόρθωσε τα λάθη του πρώτου μέρους και μάλιστα μας αιφνιδίασε , χάνοντας δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο , στη συνέχεια οπισθοχώρησε και άφησε την μπάλα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα . Οι αλλαγές που έκανε ο Φαν Σιπ , τόνωσαν και έδωσαν ενέργεια στην Ελλάδα , χωρίς όμως να αποκτήσουμε ρυθμό και χωρίς να φανούμε ιδιαίτερα απειλητικοί .Η Εθνική μας , ξόδεψε τις δυνάμεις της στο πρώτο μέρος και όταν το Κόσοβο αποφάσισε να κλειστεί πίσω , εμφανίσαμε τις γνωστές παθογένειες, που εμφανίζουμε στις καλά οργανωμένες άμυνες .

Κόσοβο (Μπέρναντ Σαλάντ): Μιούριτς, Ντρέσεβιτς, Αλίτι, Βοιβόντα, Πακαράντα, Σάλα, Λοσάι (Ρασκάι 34'), Καστράτι, Τσελίνα(Χασάνι 62'), Χαρντεργκιονάι, Κολόλι (Ρασάνι 80'). 

Στον πάγκο για το Κόσοβο: Ουικάνι, Μπεκάι, Ρασκάι, Χασάνι, Ρασάνι, Νουχίου, Μουσλίγια.

Ελλάδα (Τζον Φαν Σιπ): Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος (Λαμπρόπουλος 85'), Γιαννούλης, Τζαβέλλας, Σβάρνας, Κουρμπέλης, Ζέκα(Μπουχαλάκης62'), Λημνιός(Πέλκας 72'), Μάνταλος(Φούντας 62'), Μπακασέτας (Φορτούνης 72'), Παυλίδης.

Στον πάγκο για την Ελλάδα: Διούδης, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Μιχαηλίδης, Μπουχαλάκης, Κυριακόπουλος, Τζόλης, Πέλκας, Φορτούνης, Φούντας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code