ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Κλοπ για Αντσελότι και Έβερτον



 Ενόψει του ντέρμπι , ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αντίπαλό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Λιβερπουλ στο BBC :

«Δεν είναι μυστικό αυτό που σκέφτομαι για τον Κάρλο Αντσελότι. Δεν θα μπορούσα να έχω περισσότερο σεβασμό προς αυτό. Είναι ένα υπέροχο ανθρώπινο ον» 

και συνέχισε :«Όταν έμαθα πως ο Αντσελότι θα υπέγραφε στην Έβερτον σκέφτηκα "Ωωω, ο επόμενος μεγάλος διεκδικητής είναι έτοιμος". Έκαναν τέλεια δουλειά το καλοκαίρι.

Βρήκαν τους παίκτες που χρειάζονταν για να βελτιώσουν μία ήδη αρκετά καλή ποδοσφαιρική ομάδα. Αυτοί, έχοντας συνηθίσει σε αυτό που τους ζητάει  Αντσελότι, τους έχει κάνει μία πολύ ισχυρή ομάδα».

Στη συνέχεια μίλησε και για συγκεκριμένους παίχτες των ''μπλε'' :

«Περίμενα από τον Κάλβερτ-Λιούιν να κάνει μερικά μεγάλα βήματα τα επόμενα χρόνια και το έκανε. Έχει όλα όσα χρειάζεται ένας κορυφαίος στράικερ: μέγεθος, ευελιξία, ταχύτητα, επιθυμία, πολύ καλός σε τεχνική, έχει τελειώματα τόσο με το κεφάλι όσο και με τα δύο πόδια.

Και τώρα ενώθηκαν όλα τα κομμάτια και δουλεύουν μαζί. Οι πτέρυγες έχουν δύο παίκτες παγκόσμιας κλάσης, με τους Χάμες και Ριτσάρλισον. Η μεσαία γραμμή έχει επίσης τον Άλαν αλλά και τον Σίγκουρντσον.

Πρόκειται λοιπόν για μία πολύ καλή ομάδα και η άμυνα δουλεύει καλύτερα επειδή σε μία καλή ομάδα είναι ευκολότερο να αμύνεσαι. Αυτό βλέπεις όταν παρακολουθείς την Έβερτον οπότε το μεταξύ μας παιχνίδι θα είναι πραγματικά ενδιαφέρον».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code