ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απογοητευμένος με την εικόνα της Ολλανδίας ο Φαν Ντάικ

 


Ο αρχηγός της Εθνικής Ολλανδίας,Βίρτζιλ Φαν Ντάικ δήλωσε δυσαρεστημένος με την εικόνα της ομάδας μετά την ισοπαλία με την Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Η Ολλανδία ήταν νωχελική σε όλη την διάρκεια του παιχνιδού και κατάφερε να δημιουργήσει κάποιες ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά,χωρίς όμως να καταφέρει να βρει το νικητήριο γκολ.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό NOS,ο Φαν Ντάικ δήλωσε: Θέλεις να κερδίζεις πάντα εδώ,θα έπρεπε πάντα να κερδίζεις σαν διεθνής των Οράνιε,οπότε είμαι απογοητευμένος.Η ταχύτητα στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας ήταν πολύ αργή,ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.Δεν μπορούσαμε να μπούμε στην περιοχή τους,ενώ εκείνοι δημιούργησαν κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις με τις αντεπιθέσεις τους.

Συνέχισε,λέγοντας: Η εναλλαγή μεταξύ αναζήτησης βάθους και κυκλοφορίας της μπάλας δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο.Αυτό τους διευκόλυνε να αμυνθούν.Στο δεύτερο ημίχρονο,κυκλοφορήσαμε πιο γρήγορα την μπάλα και η οργάνωση μας ήταν καλύτερη,αλλά δεν δημιουργούσαμε φάσεις κάτι που θεωρώ απογοητευτικό.Είχαμε κάποιες ευκαιρίες,αλλά μας έλειψαν οι μεγάλες φάσεις.Χρειάζεται να το αναλύσουμε όλο αυτό,επειδή σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε.Ως Ολλανδός διεθνής πρέπει σίγουρα να νικάς.

Τέλος,για την πορεία της Ολλανδίας στο Nations League ανέφερε: Πέρσι είδαμε πόσο ωραίο είναι να προχωράς στο Nations League και θέλουμε να το κάνουμε ξανά.Φυσικά η πίεση είναι μεγαλύτερη τώρα,αλλά πρέπει να το απολαύσουμε.Έχουμε καλές επιλογές με παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου,αλλά πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα.Θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά,ωστόσο τώρα είμαι απογοητευμένος που δεν κερδίσαμε.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code