ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μεγάλη επιστροφή και πρόκριση για τον Στέφανο Τσιτσιπά


 Τα κατάφερε και προκρίθηκε, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με μεγάλη ανατροπή αφού βρισκόταν ένα σετ πίσω, με αντίπαλο τον Γιαν-Λέναρντ Στρουφ, στην πρεμιέρα, του Erste Bank της Βιέννης.

Ο Έλληνας τενίστας δυσκολεύτηκε αλλά κατάφερε να παρει την νίκη επί του Γερμανού, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική ανωτερότητα του, με σκορ 6-7(3), 6-3, 6-3 και έτσι πήρε μια σπουδαία πρόκριση στη Βιέννη. 

Οι δυο τους πήγαιναν χέρι-χέρι στο δεύτερο σετ μέχρι, ευτυχώς για τον Τσιτσιπά, έρθει το πρώτο κακό service game του Στρουφ στο οριακό 4-3 του δεύτερου σετ.

Ο Γερμανός έκανε ένα διπλό λάθος και ένα ολέθριο λάθος σε ένα εύκολο βολέ και, εν πολλοίς, χάρισε το break στον Τσιτσιπά που δεν είπε…όχι και ισοφάρισε δευτερόλεπτα αργότερα.

Με το μομέντουμ από την κατάκτηση του δεύτερου σετ και με την διακοπή λόγω…κορδονιών στις αρχές του τρίτου σετ, ο Τσιτσιπάς έσπασε εντελώς τον ρυθμό του Στρουφ που υπέστη break νωρίς στο τελευταίο σετ και δεν κατάφερε να επιστρέψει ποτέ μιας και ο Στέφανος δεν του έδωσε την παραμικρή ευκαιρία στο σερβίς του

Τώρα ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στον επόμενο γύρο, τον οποίο έχει νικήσει μάλιστα και πρόσφατα, ενώ μετά παίζει με έναν εκ των Έβανς-Ροντιόνοφ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code