ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Προς Φούλαμ ο Μπάουμγκαρτλ της Αϊντχόφεν



 Ο 24χρόνος διεθνής Γερμανός κεντρικός αμυντικός επρόκειτο να αποχωρήσει τις επόμενες ώρες από την PSV Αϊντχόφεν ώστε να υπογράψει στην ομάδα της Φούλαμ που αγωνίζεται σαν νεοφώτιστη στην Premier League της Αγγλίας.

 

Σύμφωνα λοιπόν με το Ολλανδικό μέσο Voetball International , η ομάδα της Αϊντχόφεν συμφώνησε με την Φούλαμ για την παραχώρηση του Γερμανού αμυντικού στους Άγγλους υπό την μορφή του δανεισμού με οψιόν αγοράς η οποία δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή. Η Αϊντχόφεν είχε πληρώσει 10 εκατομμύρια το περασμένο καλοκαίρι στην Στουτγκάρδη για την απόκτηση του Μπάουμγκαρτλ αλλά ο ποδοσφαιριστής με την απόδοση του στη σεζόν που μας πέρασε δεν κατάφερει να δικαιώσει τις προσδοκίες προς το πρόσωπο του. Ο προπονητής της ομάδας , Ρότζερ Σμίντ δεν τον υπολόγιζε στις πρώτες του επιλογές για την βασική ενδεκάδα με αποτέλεσμα να δωθεί η δυνατότητα στον Γερμανό αμυντικό να αποχωρήσει προς ομάδα της αρεσκείας του.


Μετά τον δανεισμό του Μπρούμα στον Ολυμπιακό αλλά και του Μπάουμγκαρτλ στην Φούλαμ , η ιθύνοντες της Αϊντχόφεν , θα προσπαθήσουν να αντικαταστήσουν τους εν λόγω ποδοσφαιριστές μέχρι να κλείσει το μεταγραφικό παζάρι το βράδυ της Δευτέρας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code