ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δρακωτός για ΠΑΕ Παναθηναϊκός:<< Άκρως δελεαστική η πρόταση μας αλλά ο Αλαφούζος ψάχνει συμπαίχτη όχι αγοραστή>>

 

Ο Μάρκος Δρακωτός, επικεφαλής των ενδιαφερομένων για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα sportday. 

Ο ΈλληνοΑμερικάνος σε ερώτηση για το ποιοι άλλοι, συμμετέχουν σε αυτό το κονσόρτσιουμ απάντησε: Εκτός από μένα υπάρχει μια ομάδα Αμερικανών επιχειρηματιών που θέλουν να επενδύσουν στον Παναθηναϊκό.

Ενώ ρωτήθηκε επίσης αν αληθεύει η πληροφορία πως στην επαφή που έγινε με την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου, είναι διατεθειμένη να συμμετάσχουν με πόσο εκκίνησης τα 25 εκατομμύρια ευρώ απάντησε Ισχύει ότι υποβάλαμε μία άκρως δελεαστική και δίκαιη αρχική πρόταση, μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, υπό την προϋπόθεση της αποστολής των οικονομικών στοιχείων. Αναλόγως με τα αποτελέσματα του ελέγχου που θα ακολουθούσε, θα καταθέταμε την τελική μας πρόταση. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε σαφή εικόνα της οικονομικής κατάστασης. Πρόθεσή μας είναι να προχωρήσουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα γι’ αυτό και επιμένουμε στα οικονομικά στοιχεία.”

Στην ερώτηση που του τέθηκε για τον Βοτανικό και αν τα μέλη ενδιαφέρονται να έχουν ενεργή συμμετοχή στο να γίνει το γήπεδο απαντήσε: “Μας ενδιαφέρει η Λεωφόρος και πιστεύουμε ότι το εν λόγω εγχείρημα μπορεί να υλοποιηθεί εφόσον υπάρξει πολιτική βούληση. Η ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού βρίσκεται σχεδόν έναν αιώνα στο κέντρο της Αθήνας, η δε αξία του γηπέδου εκτιμάται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Όλες οι ανταγωνιστικές ομάδες έχτισαν ή χτίζουν γήπεδο στη φυσική τους έδρα. Το ίδιο οφείλει να πράξει η ελληνική πολιτεία και για τον Παναθηναϊκό. Σε κάθε περίπτωση, οποιαδήποτε άλλη λύση. πέραν του «Απόστολος Νικολαΐδης». θα μπορούσε να συζητηθεί υπό την προϋπόθεση και μόνο ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος να αποκτήσει ιδιόκτητες και μόνιμες εγκαταστάσεις, άνευ ενοικίου και ημερομηνίας λήξεως, αντίστοιχης αξίας με τη Λεωφόρο, οι οποίες θα στεγάζουν όλα τα τμήματα. Οποιαδήποτε κι αν είναι η τελική απόφαση, οφείλει να σέβεται την ιστορία του συλλόγου και να εξυπηρετεί τα συμφέροντά του.”

Τελευταία και πιο σημαντική ερώτηση που του τέθηκε ήταν για τις πληροφορίες που αναφέρουν, ότι ο Αλαφούζος δεν ψάχνει αγοραστή, αλλά συμπαίχτη για το 50% των μετοχών αν έχει κλείσει το θέμα ή υπάρχει παράθυρο για το μέλλον ήταν σαφής: “Μας ενδιαφέρει μόνο το πλειοψηφικό ποσοστό. Όπως μας μεταφέρθηκε, ο Αλαφούζος δεν αναζητεί αγοραστή, αλλά συμπαίκτη αυτή την περίοδο. Είναι δικαίωμά του και οφείλουμε να το σεβαστούμε. Εμείς θα είμαστε εδώ. εφόσον αποφασίσει να πωλήσει την ΠΑΕ και να εξετάσουμε τα δεδομένα όταν έρθει εκείνη η στιγμή.”



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code