ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δεν πιέστηκε, δεν αγχώθηκε και επικράτησε !


Εύκολο και χωρίς δυσκολίες και συγκινήσεις η Εθνική μας ομάδα κατάφερε να αποσπάσει την νίκη απέναντι στην Μολδαβία για τις ανάγκες της 3ης αγωνιστικής του Nations League, με 2-0. Σκόρερ των τερμάτων ο Τάσος Μπακασέτας και Πέτρος Μάνταλος.

Α' Ημίχρονο

Σ' ένα πολύ φτωχό από άποψης παραγωγής φάσεων, η Εθνική μας ομάδα δεν μπορούσε να βρει την «χρυσή τομή», ώστε να φθάσει εύκολα στο τέρμα και να σκοράρει. Παρακολουθήσαμε μία φιλοξενούμενη Μολδαβία κυριολεκτικά και με τους 11 παίκτες της 20-30 μέτρα έξω από την μεγάλη της περιοχή, να προσπαθεί να «καταστρέψει» την δημιουργία της δικής μας Εθνικής. Εν τέλει , η λύση ήρθε στο 45+1' , όπου ο Πόσμακ σε προσπάθεια του να ανακάμψει τον Παυλίδη που έβγαινε τετ-α-τετ τον τράβηξε με αποτέλεσμα να πάρει και την κόκκινη κάρτα αλλά και να προσφέρει πέναλτι εις βάρος της χώρας του. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Τάσος Μπακασέτας, όπου με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.

Β' Ημίχρονο

Ό,τι δεν κάναμε στο πρώτο ημίχρονο, συνέβη στο 2ο, με το εθνικό αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να καταφέρνει να σκοράρει πολύ νωρίς. Συγκεκριμένα, ο Τάσος Μπακασέτας ύψωσε πολύ ωραία την μπάλα για τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή και υπό πίεση κατάφερε να σκοράρει και να κάνει το 2-0. Από εκεί και πέρα η Εθνική μας ομάδα ήταν κυρίαρχη, είχε μεγαλύτερη παραγωγή φάσεων και με Μπακασέτα και Παυλίδη να είναι οι κύριοι πρεσβευτές των τελικών προσπαθειών στα αντίπαλα καρέ της Μολδαβίας. Στο 88' οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να κερδίσουν πέναλτι, μετά από ανατροπή που προκάλεσε ο Ρότα, οι οποίοι όμως δεν σκόραραν, αφού μπροστά τους βρήκαν τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, που έπεσε στην αριστερή του γωνία και μάζεψε με διπλή προσπάθεια.

Ελλάδα (Φαν Σιπ): Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος (69' Ρότα), Γιαννούλης, Τζαβέλλας, Σβάρνας, Κουρμπέλης (83' Μπουχαλάκης), Ζέκα, Λημνιός (76' Πέλκας), Μάνταλος (70' Φορτούνης), Μπακασέτας, Παυλίδης (83' Φούντας).

Μολδαβία (Ενγκίν Φιράτ): Ναμάσκο, Άρμας, Πόσματς, Μούντρατς, Ρεάμπτσιουκ, Πλάτιτσα, Τσότσιουτς, Ράτσα (66' Μαραντίτσι), Κάϊμάκοβ (46' Επουρεάνου), Ιονίτσα (76' Ράκου), Νικολαέσκου (58' Μιλιντσεάνου)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code