ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παρελθόν θα αποτελέσει από τον Παναθηναϊκό ο Τζάκσον


Σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίων ωρών, ο Πιερ Τζάκσον ζήτησε να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. «Διαζύγιο» πριν καν... υπάρξει γάμος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Πιέρ Τζάκσον. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Αμερικανός γκαρντ ζήτησε να αποχωρήσει και οι «πράσινοι» αποφάσισαν να λύσουν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους μαζί του. 

Μέσα στις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθεί και τυπικά η... σύντομη παρουσία του Τζάκσον στους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης. Ο άλλοτε παίκτης της Μακάμπι δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στα δεδομένα του «τριφυλλιού» και ο σοβαρός τραυματισμός του (θλάση στον αριστερό δικέφαλο) δεν του έδωσε την ευκαιρία να δώσει ό,τι έχει για την ομάδα του Γιώργου Βόβορα.

Ο άλλοτε παίκτης της Μακάμπι δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στα δεδομένα του «τριφυλλιού» και ο σοβαρός τραυματισμός του (θλάση στον αριστερό δικέφαλο) δεν του έδωσε την ευκαιρία να δώσει ό,τι έχει για την ομάδα του Γιώργου Βόβορα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Έλληνας προπονητής, θα περιμένει να δει τι θα αποδόσει ο Σαικς που έχει υπογράψει μηνιαίο συμβόλαιο και έπειτα θα αποφασίσει αν θα κινηθεί για γκάρντ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code