ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οι πωλήσεις φανελών στα ύψη

 

Με την άφιξη των Christen Press και Tobin Heath στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι εμφανίσεις με τα ονόματά τους έγιναν ανάρπαστες.

Το ζευγάρι των Αμερικανίδων θεωρείται μια έξυπνη κίνηση της μάνατζερ, Casey Stoney. Σχετικά με τη διαφήμιση του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε ήταν μεγάλης εμβέλειας πριν ακόμη το ντεμπούτο τους. Αυτή την εβδομάδα οι φανέλες τους ξεπέρασαν σε πωλήσεις αυτές των ανδρών του συλλόγου. Μάλιστα, αυτό συνέβη στην περίοδο των καλοκαιρινών μεταγραφών. Τα συγκεκριμένα νούμερα είναι η αντανάκλαση της δυσαρέσκειας των υποστηρικτών της ανδρικής ομάδας. Το Σεπτέμβριο η γυναικεία ομάδα είχε υπερβεί ήδη το συνολικό αριθμό πωλήσεων σε φανέλες που έχει επιτευχθεί καθ' όλη την καμπάνια 2019-20. Η συσχέτιση είναι φανερή και έρχεται ως επιβεβαίωση για αυτούς που ήθελαν να φέρουν τις παγκόσμιες πρωταθλήτριες στο αγγλικό πρωτάθλημα. Η απήχηση που υπάρχει θα αυξήσει και το ποσοστό των ατόμων που θα παρακολουθούν τα ματς.

Εκτός αυτών, το Sky Sports επιθυμεί τα δικαιώματα μετάδοσης του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου γυναικών Αγγλίας την επόμενη σεζόν. Είναι φανερό ότι οι προσθήκες των αθλητριών πρόσφεραν περαιτέρω αξία στη διοργάνωση. Η Εθνική γυναικών των ΗΠΑ είναι πιο επιτυχημένη από αυτή των ανδρών και της έχει δοθεί η ανάλογη προσοχή. Έχει αναγνωριστεί η βαρύτητα των ονομάτων που έχουν αυτές οι παίκτριες. Η αγωνιστική περίοδος που θα ακολουθήσει θα χαραχτεί με τα ονόματα των Αμερικανίδων, ενώ θα αποδειχτεί ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο αξίζει να χρηματοδοτείται. Αυτό που έχει προκύψει αποτελεί πειστήριο ενάντια στην άποψη ότι "κανείς δε νοιάζεται για το γυναικείο ποδόσφαιρο". Ολοφάνερα, ενδιαφέρονται.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code