ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατομικό πρόγραμμα για τέσσερις στο Ρέντη!


 Με την διακοπή των εγχώριων διοργανώσεων για τις υποχρεώσεις των εθνικών και με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων να έχουν κλήσεις, είτε να ακολουθούν πρόγραμμα χαλάρωσης, τέσσερις ερυθρόλευκοι φουλάρουν για την δύσκολη συνέχεια.Συγκεκριμένα οι νεοαποκτηθείς Μπρούμα, Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, αλλά και ο ήδη γνωστός μας Γιώργος Μασούρας (απουσίαζε από τον αγώνα με τον ΠΑΣ λόγω μικροτραυματισμού), ανεβάζουν εντατικούς ρυθμούς ενόψει της συνέχειας.

Μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός περιμένει την επανέναρξη του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου σε 12 μέρες υποδέχεται την Μαρσέιγ στο Φάληρο, με την ιδιαιτερότητα ότι οι αγώνες θα πραγματοποιούνται φέτος συνεχόμενα κάθε βδομάδα. Έτσι Μπρούμα και Πέπε χωρίς αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους προσπαθούν να ενταχθούν το συντομότερο δυνατό έτοιμοι στους ρυθμούς του υπόλοιπου ρόστερ, καθώς είναι ποδοσφαιριστές στους οποίους βασίζει πολλά ο Μάρτινς. 

Τέλος ο Τιάγκο Σίλβα μπορεί να μην επιλέχθηκε στην λίστα της Ευρώπης, αλλά σίγουρα είναι μία έξτρα σημαντική λύση εγχώρια για το φορτισμένο πρόγραμμα που ακολουθεί τους Πειραιώτες τις προσεχείς βδομάδες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code