ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός: Ο Μακέντα έσωσε τον Παναθηναϊκό από την ήττα

 Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον ΟΦΗ, όπου κρατούσε τους 3 βαθμούς έως το 90+4. Ο Παναθηναϊκός ο οποίος σώθηκε και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας όπου δικαιούταν καθώς ήταν καλύτερος και έχασε τεράστιες ευκαιρίες.

Δυνατό ξεκίνημα στην αναμέτρηση για τον Παναθηναϊκό, καθώς στο 3 λεπτό σουτ του Χατζηγιοβάννη έδιωξε δύσκολα στην γωνία του ο Βατέρμαν. Ενώ στο κόρνερ που εκτελέστηκε ο Γιαννούλης πρόλαβε τον Βέλεθ τελευταία στιγμή και έδιωξε με το πόδι την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 23 μετά την σέντρα του Σάντσες ο Καρλίτος πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, αλλά ο Βατέρμαν έκανε μια εξαιρετική επέμβαση και αποσόβησε το 0-1.

Γκολλλ για τον ΟΦΗ στο 37: Ο Χατζηγιοβάννης μετά το βολε του Διούδη άνοιξε το κοντρόλ και έχασε την μπάλα από τον Στάικο που σουτάρε με την μία απέκρουσε ο Διούδης με το ένα χέρι προς τα δεξιά, αλλά εκεί ήταν ο Στάρτζεον που από κοντά πλασάρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Διούδη που προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα.

Στο 41 ο Μακέντα πήρε την μπάλα από αριστερά μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ, όμως ο Βατέρμαν αντέδρασε και πάλι σώστα.

Β ημίχρονο

Στο 47 μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό ο Καρλίτος πέρασε πολύ ωραία πάσα στον Χατζηγιοβάννη αυτός βγήκε τετ α τετ με τον Βατέρμαν αυτός βγήκε πολύ ωραία και απέκρουσε.

Στο 49 γκολλλ για τον Παναθηναϊκό σέντρα ο Μακέντα δεν μπόρεσε να κοντρολάρει η μπάλα έφτασε στον Καρλίτος που γύρισε ωραία έκανε το σουτ και η μπάλα πήγε στην αριστερή γωνία.

Στο 54 ο Μακέντα κέρδισε πέναλτι το οποίο το εκτέλεσε ο ίδιος όμως ο Βατέρμαν μάντεψε σωστά έπεσε στην αριστερή γωνία και απέκρουσε την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 61 και στο 62 ο Διούδης με δύο φανταστικές επεμβάσεις κράτησε όρθιο τον Παναθηναϊκό καθώς από κόρνερ μια κεφαλιά του Κοροβέση και μια του Στάρτζεον έκανε καταπληκτικές επεμβάσεις

Στο 65 ο Χατζηγιοβάννης μετά την πάσα του Καρλίτος βγήκε τετ α τετ με τον Βατέρμαν όμως ο Ολλανδός τον νίκησε και πάλι

Στο 66 ο Μακέντα σουτάρε όμως η μπάλα πήγε άουτ.

Γκολλλ για τον ΟΦΗ Στο 77 ακόμα μια ελεύθερη κεφαλιά στην άμυνα του Παναθηναϊκού ο Μεγιάδο ελεύθερος μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα.

Γκολλλ για τον Παναθηναϊκό στο 4 λεπτό των καθυστερήσεων λάθος της άμυνας του ΟΦΗ ο Μακέντα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code