ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δύσκολο να γίνει στο Κλεάνθης Βικελίδης το Άρης - Απόλλων Σμύρνης

 


Η ΠΑΕ Άρης, ζυγίζει όλα τα ενδεχόμενα για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης, καθώς φαντάζει δύσκολο αυτή την στιγμή να διεξαχθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης. 

Η διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων, έδωσε χρόνο στους Κίτρινους για να αλλάξουν τον υβριδικού χλοοτάπητα. Οι εργασίες παραμένουν σε εξέλιξη και εκτιμάται ότι ακόμη κι αν ολοκληρωθούν στα μέσα της άλλης εβδομάδας, δεν θα μπορεί να φιλοξενήσει παιχνίδι για τις επόμενες 5-6 μέρες, πράγμα που φαντάζει δύσκολο να γίνει το παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι Κίτρινοι, έχουν δηλώσει δεύτερη έδρα το Καυτατζόγλειο, ωστόσο και το εθνικό στάδιο δεν είναι σε καλή κατάσταση και δεν μπορεί να φιλοξενήσει παιχνίδι της Super League 1. Η ΠΑΕ Άρης ήρθε σε επικοινωνία με την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης για να γίνει αλλαγή έδρας δηλαδή να γίνει τώρα το παιχνίδι στην Ριζούπολη και στον δεύτερο γύρο στο Κλεάνθης Βικελίδης, ωστόσο το καταστατικό δεν ορίζει κάτι τέτοιο.

Ως εκ τούτου, το ζήτημα της έδρας παραμένει σε εκκρεμότητα και αυτή τη στιγμή το γήπεδο των Ιωαννίνων (σ. σ. Ζωσιμάδες) συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Κι αυτό διότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Αλκαζάρ, ούτε το Πανθεσσαλικό καθώς Λάρισα και Βόλος αγωνίζονται εντός έδρας.

Το τρίτο σενάριο που υπάρχει είναι να αποφασιστεί από κοινού η αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα, προς το παρόν όμως δεν έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα σε επίσημη βάση, αλλά κι αυτό το σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες επιβαρυμένου προγράμματος αγώνων του Απόλλωνα Σμύρνης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code