ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μία εθνική νίκη για να... «κλείσει στόματα» !


Τι και αν η Εθνική μας ομάδα κατάφερε να κερδίσει το ματς απέναντι στην Μολδαβία με 2-0; Ο φίλαθλος κόσμος ακόμη φέρεται να είναι απογοητευμένος από τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας αλλά και τις επιλογές του Ολλανδού τεχνικού, Φαντ' Σχιπ. 

Η πραγματικότητα ωστόσο, είναι πως η Εθνική μας ομάδα κατάφερε να αγωνιστεί όπως αναμενόταν και δεν θα μπορούσε να προσεγγίσει διαφορετικά το παιχνίδι απέναντι στους κατά πολύ αδύναμους Μολδαβούς. 

Σήμερα όμως είναι μια διαφορετική ημέρα, είναι Τετάρτη και αγωνιζόμαστε απέναντι σε μία ομάδα αρκετά επικίνδυνη και καλά δομημένη, το Κόσσοβο (21:45 απευθείας από το Sportsnewsgreece μέσω FACEBOOK LIVE) . Στην πρώτη μας αναμέτρηση στην έδρα των σημερινών φιλοξενούμενων, διακρίναμε μία ομάδα συμπαγής, δυναμική και καλή τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Η βαθμολογική τους θέση στον πίνακα αλλά και στην παγκόσμια κατάταξη μόνο...μη αντιπροσωπευτική θα πρέπει να θεωρείται. 

Ο Φαντ' Σχιπ γνωρίζει πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει η αντίστοιχη Εθνική του Κοσσόβου και γι' αυτό σύμφωνα με όσα είδαμε στις προπονήσεις, ο ίδιος επιθυμεί να «κλείσει» την διέξοδο τους από την μεσαία γραμμή, απ' όπου και εκδηλώνουν τις περισσότερες επιθετικές τους προσπάθειες οι ίδιοι. Εάν και εφόσον επιτευχθεί κάτι τέτοιο θα οδηγηθεί στην πεπατημένη αναφορικά με την επιθετική μας ανάπτυξη με τον Δημήτρη Λημνιό και γενικότερα τα άκρα μας να έχουν την μεγαλύτερη συμμετοχή για να φθάσει η μπάλα στην περιοχή και εν τέλει στο βάθος της εστίας του Κοσσόβου.

Φαντ' Σχιπ: «Θα πρέπει να αμυνθούμε και σωστά»


Την κρισιμότητα του πόσο σημαντικό είναι να υπάρξει σωστή άμυνα καθ' όλη την διάρκεια της σημερινής πολύ σημαντικής αναμέτρησης έθιξε ο Ολλανδός τεχνικός κατά την διάρκεια της χθεσινής Συνέντευξης Τύπου. Αναλυτικά: «Είναι μία ομάδα που θέλει να παίζει ποδόσφαιρο, έχοντας την κατοχή της μπάλας. Το είδαμε και στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι. Ουσιαστικά, το παιχνίδι θα κριθεί στο ποια ομάδα θα έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά και ποια θα είναι πιο επιθετική. Θα πρέπει, βέβαια, να αμυνθούμε και σωστά. Θα πρέπει να υπάρχει ισορροπία».

Στα της ενδεκάδας, ο Ολλανδός τεχνικός φερόταν να μην έχει καταλήξει σε κάποια ενδεκάδα μέχρι εχθές το μεσημέρι, ωστόσο πλέον αυτή την στιγμή τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Το εθνικό αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναμένεται να παραταχθεί με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια, τους Τζαβέλλα, Χατζηδιάκο, Ρότα και Γιαννούλη. Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται Κουμπέλης και Ζέκα, ενώ στα άκρα της επίθεσης θα είναι από δεξιά ο Λημνιός, με τον Μάνταλο απέναντι του αριστερά και πίσω από τον προωθημένο Παυλίδη, ο Μπακασέτας, σ' ένα κλασσικό σύστημα 4-3-3.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code