ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ενδιαφέρον απο Σεντ Ετιέν για Ρέτσο


  Με το μεταγραφικό παζάρι να μπαίνει στο τέλος του οι περισσότερες ομάδες ψάχνουν για τους παίχτες-ευκαιρίες της τελευταίας στιγμής ελπίζοντας να κερδίσουν οικονομικά μια πιο συμφέρουσα συμφωνία.

Μία από αυτές ειναι και η Σεντ Ετιέν, με τον γαλλικό σύλλογο μετά από την πώληση του Φοφανά στη Λέστερ με το ποσό ρεκόρ των € 33 εκατομμυρίων, θέλει να καλύψει το κενό που προέκυψε στο κέντρο της άμυνας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες απο γαλλικά ΜΜΕ, ένας από τους παίχτες που βρίσκονται στην κορυφή της σχετικής λίστας είναι και ο δικός μας, Παναγιώτης Ρέτσος. Ο Έλληνας σέντερ μπακ, ύστερα από την μεγάλη του μεταγραφή στην Μπάγερν Λεβερκούζεν, έχει χτυπηθεί από συνεχόμενους τραυματισμούς που τον άφησαν πολύ πίσω στην ιεραρχία της γερμανικής ομάδας. 

 Ο Ρέτσος φέρεται να είναι ο εκλεκτός του Κλοντ Πιέλ για τη θέση του στόπερ, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο 3ο πρωτάθλημα από τα top-5 της Ευρώπης και να μπει σε ένα πολύ κλειστό γκρουπ ποδοσφαιριστών που το έχουν καταφέρει, και οι επόμενες 48 ώρες κρίνονται κρίσημες για το μέλλον του Έλληνα μπακ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code