ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κλόπ για Φαν Ντάικ: "Θα περιμένουμε τον Ολλανδό όπως η σύζυγος περιμένει τον άντρα της να βγει από τη φυλακή"


 Ο Σοβαρός τραυματισμός του Φαν Ντάικ, έχει κάνει τους πάντες στο Λίβερπουλ να ανησυχούν και φυσικά ο προπονητής της ομάδας Γιούργκεν Κλοπ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε αυτό το ατυχές περιστατικό, αλλά και στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή του.

Μιλώντας στο επίσημο site της ομάδας, είπε πως ο ποδοσφαιριστής θα μπορέσει σίγουρα να το ξεπεράσει εντελώς και πως όλοι πρέπει να κάνουν υπομονή για την επιστροφή του Φαν Ντάικ. αστειευόμενος μάλιστα σχολίασε την αναμονή με τον εξής τόπο: "Θα τον περιμένουμε όπως μια καλή γυναίκα τον σύζυγο της από τη φυλακή".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Το πότε θα γίνει η εγχείρηση ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Μερικά πράγματα όμως είναι ξεκάθαρα, οπότε τώρα θα μείνει εκτός για λίγο, αυτό είναι ξεκάθαρο. Δεν θέλουμε να ορίσουμε κάποιο χρονικό πλαίσιο, για να είμαστε ειλικρινείς, γιατί κάθε παίκτης είναι διαφορετικός και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και αυτά τα πιθανά χρονικά πλαίσια είναι πάντα για τον "Χ" παίκτη αλλά ο Βέρτζιλ είναι ο Βέρτζιλ και δεν θέλουμε για να ορίσουμε οποιοδήποτε χρονικό πλαίσιο.

Αλλά θα βγει για πολύ καιρό εκτός και αυτή είναι η κατάσταση. Αυτό γνωρίζουμε από τότε… Το περίμενα σχεδόν το Σάββατο μετά το παιχνίδι αμέσως, ειδικά όταν είδα το μαρκάρισμα από πίσω. Το είδα πρώτη φορά από τον πάγκο, και όταν το είδα από πίσω ήμουν αρκετά ξεκάθαρος ότι θα μείνει εκτός για αρκετό καιρό.

Αισθανόμαστε λοιπόν αυτήν τη στιγμή εξαιρετικά άσχημα για αυτόν, επειδή οι περισσότεροι από εμάς βρισκόμασταν σε παρόμοια κατάσταση και γνωρίζουμε ότι αυτές οι καταστάσεις είναι κακές. Θα πρέπει να το ξεπεράσει και ο Βέρτζιλ θα το ξεπεράσει, 100% και σήμερα είναι ήδη η πρώτη μέρα, αν θέλετε, της ανάκαμψης".

Και συνέχισε λέγοντας:

"Πηγαίνουμε ήδη στη σωστή κατεύθυνση και έτσι είναι εντάξει, και τα υπόλοιπα είναι το ποδόσφαιρο και η ζωή, όπως πάντα μια πρόκληση, οπότε δείτε τι παίρνετε και μετά κάντε το καλύτερο από αυτό και αυτό κάνουμε τώρα".

Ο Κλοπ ρωτήθηκε για το αν μίλησε με τον Ολλανδό αμυντικό λέγοντας: "Είναι πάντα το ίδιο, οι παίκτες θέλουν να είναι εκεί και να ασχολούνται οι ίδιοι από την πρώτη στιγμή με αυτό. Είμαι αρκετά μεγάλος στο ποδόσφαιρο για να το ξέρω αυτό. Εγώ τραυματίστηκα, είχα τον ίδιο ακριβώς τραυματισμό, αν έχω δίκιο και δεν είναι κάτι άλλο και είναι αρκετά κουραστική η αποθεραπεία.

Όλα θα ξεκινήσουν, αλλά είμαστε σε επαφή, φυσικά, είμαστε σε επαφή. Είμαστε εκεί για αυτόν, το ξέρει αυτό και θα τον περιμένουμε όπως μια καλή γυναίκα περιμένει όταν ο σύζυγος είναι στη φυλακή και θα κάνουμε, εν τω μεταξύ, ό, τι μπορούμε να κάνουμε για να το κάνουμε όσο το δυνατόν πιο εύκολο".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code