ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σχορτσιανίτης: «Δεν θα συνεχίσω να παίζω μπάσκετ»




Την πρόθεση του να σταματήσει το μπάσκετ εξέφρασε ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης σε μέσο ενημέρωσης από το εξωτερικό.


Μια σημαντική απόφαση φαίνεται πως είναι έτοιμος να πάρει ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης καθώς όπως δήλωσε σκέφτεται σοβαρά να μην ξαναπαίξει μπάσκετ και να αποσυρθεί. Ενώ μίλησε και για τον ρατσισμό που δέχτηκε στην χώρα μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


«Πιθανώς δεν θα συνεχίσω να παίζω μπάσκετ. Η τελευταία σεζόν σταμάτησε νωρίς, οπότε είχα πολύ χρόνο να σκεφτώ και να προσαρμοστώ στη νέα συνθήκη. Ακόμα το σκέφτομαι, αλλά μάλλον θα σταματήσω. Είχα μία καριέρα 20 χρόνων, είμαι εντάξει με αυτό. Θέλω να δουλέψω με τα νέα παιδιά. Η Ελλάδα διαθέτει αρκετό ταλέντο και θέλω να γίνω ένας από αυτούς που το αναπτύξουν».

Ενώ στην συνέχεια έκανε λόγο και για τον ρατσισμό που βίωσε στην χώρα μας:

«Ήμουν διαφορετικός, όχι νορμάλ επειδή είμαι ένας μαύρος Έλληνας. Συνολικά όμως είχα καλή εμπειρία. Δεν συνέβη κάτι σοβαρό λόγω του χρώματος μου. Κάποτε διάβασα πως κανείς δεν γεννιέται ρατσιστής, αλλά γίνονται λόγω του περιβάλλον. Αυτό λοιπόν που πρέπει να γίνει είναι να μεγαλώσεις σωστά τα παιδιά και να εξηγήσεις πως όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι. Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες ή αλλού στον κόσμο. Όταν ήμουν μικρός χρειάστηκε να είμαι “βίαιος” στα παιχνίδια και κυριαρχικός επειδή με στόχευαν. Δεν το ήθελε όμως να γίνει το παράδειγμα. Θέλω τα παιδιά μου να είναι ήρεμα και να συζητούν για διάφορα πράγματα χωρίς να χρησιμοποιούν βία».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code