ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χαμένοι και οι δύο


Στην μοναδική της φάση σκόραρε η ΑΕΚ ,ισοφάρισε στο τέλος ο ΠΑΟΚ .Σε ένα κακό παιχνίδι και μία δίκαιη ισοπαλία . Γλίτωσε τα χειρότερα η γηπεδούχος, των πολλών απουσιών , ''έλειψε'' ο Ελ Καντουρί για τους φιλοξενούμενους .

Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Αναγνωριστικό ήταν το πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού. Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο μουδιασμένες και με διάθεση πρώτα να δουν την τακτική του αντιπάλου και ύστερα να προσαρμόσουν και οι ίδιες το πλάνο τους. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε για τον ΠΑΟΚ στο 10ο λεπτό , κάτι που έδωσε αυτοπεποίθηση στους φιλοξενούμενους , οι οποίοι σταδιακά κέρδισαν χώρο και την κατοχή , σπαταλώντας και ορισμένες καλές στιγμές. Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού , ο Τάνκοβιτς βρίσκει τον Ανσαριφαρντ και ο τελευταίος ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους, με εξαιρετικό τελείωμα . Δύο λεπτά αργότερα ο Τζόλης ισοφαρίζει αλλά το γκολ του ακυρώνεται,από το VAR, ως χέρι  Η ψυχολογία του ΠΑΟΚ έπεσε και δεν μπορούσε να βρει λύσεις στην καλά οργανωμένη άμυνα της ΑΕΚ. Το πλάνο της Ένωσης ήταν ξεκάθαρο να αμυνθεί πρώτα και αν βρει κάτι καλό στην επίθεση να το εκμεταλλευτεί .Από την άλλη ο ΠΑΟΚ , είχε στοχεύσει την αριστερή πλευρά του αντιπάλου του, όπου αγωνιζόταν ο 18χρονος Μιτάι .Ο Μάτος έβγαινε συνέχεια στην γραμμή , ο Τσόλακ τραβιότανε σε εκείνη την πλευρά παίρνοντας μαζί του και τον Νεντελτσιάρου. Συχνά το ίδιο έκανε και ο Ζίφβοβιτς, δημιουργώντας υπεράριθμία  και αναγκάζοντας ένα από τα χαφ ,συνήθως τον Κριστισιτς , να ντουμπλάρει τον νεαρό Αλβανό μπακ . Ο Λιβάγια δεν γυρνούσε με αποτέλεσμα όταν κάποιος από τα χαφ , έβγαινε στα πλάγια ,έμενε κενός ο άξονας. Ο Δικέφαλος του Βορρά με συρτές σέντρες ,προσπάθησε να γίνει απειλητικός  ,ενώ αμυντικά μια φορά βρήκε χώρους η Ένωση και βρήκε δίχτυα.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Κακό, χωρίς ρυθμό και φάσεις κύλησε το δεύτερο ημίχρονο .Μοναδικό μέλημα της Ένωσης ήταν να μην απειληθεί και μόνο με τον Λιβάγια κρατούσε την μπάλα και την προωθούσε μπροστά .Από την άλλη ο ΠΑΟΚ δεν άλλαξε το πλάνο του. Έπαιζε κυρίως από τα πλάγια με σέντρες και χωρίς καθόλου κάθετες μεταβιβάσεις .Οι αλλαγές του Μάσιμο Καρέρα βοήθησαν την ΑΕΚ να κλείσει καλύτερα τους χώρους . Ενώ ο ΠΑΟΚ, πέρασε δεύτερο φορ για να μπορέσει να αποκτήσει πλεονέκτημα εντός περιοχής. Στο τελευταίο δεκάλεπτο με Μουργκ  και Μπίσεσβαρ ο Άμπελ Φερέιρα έριξε στο γήπεδο τα τελευταία του δυνατά χαρτιά. Με αυτόν τον τρόπο ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε ,με σκόρερ μία αλλαγή του προπονητή του .Πάνω κάτω η μπάλα στις καθυστερήσεις και τεράστια ευκαιρία του ΠΑΟΚ στην τελευταία  φάση του παιχνιδιού. Μία ακόμη ισοπαλία στο ΟΑΚΑ μεταξύ των δύο δικεφάλων, τα τελευταία χρόνια .

ΑΕΚ(Καρέρα): Τσιντώτας, Χνιντ, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου  Παουλίνιο(Βασιλαντωνόπουλος 70'), Μιτάι,(Λόπεζ 45') , Κρίστιτσιτς , Σάκχοφ,  Τάνκοβιτς(Αλμπάνης 60',Σαμπανάτζοβιτς 80'),  Λιβάγια και Ανσαριφάρντ (Ολιβέιρα 60')

ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Ζ. Ζίβκοβιτς, Μάτος(Ουαγκέ 60'), Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης(Μπίσεσβαρ 80'), Γιαννούλης, Εσίτι(Νίνουα 58'), Σβαμπ, Τζόλης(Σβιρντέσκι 68'), Α. Ζίβκοβιτς(Μουργκ 80'), Τσόλακ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code