ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νίκη και φύγαμε για...πρωτιά !


Πολύ σημαντικό αγώνα έχει να δώσει απόψε η Εθνική μας ομάδα στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των Nations League(21:45, LIVE Sportsnewsgreece). Αντίπαλος της, η Μολδαβία που δεν τρομάζει, ωστόσο μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη εάν δεν προσέξουμε ιδιαίτερα.

Το εθνικό αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρουσίασε μία όχι και τόσο κακή εικόνα απέναντι στην Αυστρία, μία ομάδα που δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται να αγωνιστεί στο επερχόμενο Euro, στα τελικά του. Η Εθνική μας αντιμετώπισε κάποια αμυντικά προβλήματα σε ένα κρίσημο σημείο του παιχνιδιού, μετά την επίτευξη του τέρματος μας, όπου και είχαμε κάνει το 0-1. Σε σχέση με το φιλικό, ο Ολλανδός τεχνικός έχει αποφασίσει να κάνει πολλές αλλαγές και να παρουσιάσει το βασικό του σχήμα ελέω της κρισιμότητας του αλλά και ότι πάνω απ' όλα επρόκειτο για επίσημη παρουσίαση.

Φαντ' Σχιπ: «Νιώθω σίγουρος, τα παιδιά δουλεύουν σκληρά και δείχνουν διάθεση»


Δεν φάνηκε να επηρεάζεται στιγμή από το ματς της Αυστρία και την ήττα με 2-1 ο Ολλανδός τεχνικός μας, ο οποίος κατά την διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου δήλωσε τα εξής: «Είναι παρελθόν ο αγώνας με την Αυστρία. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι τώρα στον επόμενο αγώνα. Είναι μια νέα εξετάση, να δούμε αν θα περάσουμε το τεστ. Νιώθω σίγουρος όμως γιατί τα παιδιά δουλεύουν σκληρά και δείχνουν διάθεση».

Η Εθνική μας θα παρουσιαστεί κατά πάσα πιθανότητα με σχηματισμό 3-5-2. Κάτω από τα γκολποστ θα είναι ο Βασίλης Μπάρκας, ενώ στην τριάδα των στόπερ θα είναι Τζαβέλλας, Σβάρνας και Χατζηδιάκος,  στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν ως μπακ-χαφ οι Λημνιός και Γιαννούλης δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα, με τους Κουρμπέλη, Μπακασέτα και Ζέκα να την συμπληρώνουν. Δίδυμο στην κορυφή πιθανότατα θα δούμε τον Παυλίδη, με τον Φορτούνη, με τον δεύτερο σε πιο ελεύθερο ρόλο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code