ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γραμμένος: Μίλησε για την Εθνική


 Για το Nations League αλλά και για τους στόχους της Εθνική; Ελλάδος μίλησε ο Βαγγέλης Γραμμένος.

Στο Match programme του αγώνα της Ελλάδας με τη Μολδαβία μίλησε ο Βαγγέλης Γραμμένος και αναφέρθηκε τόσο σε αυτά που έχουν γινεί μέχρι τώρα , όσο και για τους στόχους που έχει θέσει η Εθνική , με τον  Τζον Φαντ’ Σχιπ ως προπονητή της.

Πιο συγκεκριμένα οι δηλώσεις :

«Μετά από 10 µμήνες απραξίας λόγω της πανδημίας, η Εθνική µας Ομάδα επέστρεψε στις επίσημες διεθνείς αγωνιστικές υποχρεώσεις της και ξεκίνησε µε εξαιρετικά θετικό απολογισμό τους αγώνες της στο UEFA Nations League. Η διοργάνωση αυτή αποτελεί το πρώτο "στοίχημα" του "πλάνου Κατάρ", που -πέραν του νέου σχεδιασμού της Εθνικής µας και της ανασυγκρότησης του όλου οικοδομήματος για τις Εθνικές Ομάδες- στοχεύει στην επιστροφή στις αγωνιστικές επιτυχίες µε κεντρικό στόχο την πρόκριση στο Μουντιάλ του 2022.

Συμπληρώνοντας και ένα χρόνο συνεργασίας µε τον κ. Τζον Φαν'τ Σχιπ και την ομάδα του διαπιστώνουμε ότι µία νέα φιλοσοφία διέπει την Εθνική µας, τόσο σε επίπεδο αγωνιστικής συμπεριφοράς, όσο και ομαδικής λειτουργίας. Διαμορφώνονται σταθερά συνθήκες διαρκούς βελτίωσης της απόδοσης, των αποτελεσμάτων και του κλίματος εντός του οποίου εξελίσσεται η νέα προσπάθεια της Ομάδας µας.

Επιπλέον η νέα γενιά των Ελλήνων ποδοσφαιριστών αποδεικνύει ότι µμπορεί να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Μας προκαλεί ιδιαίτερη ικανοποίηση το γεγονός ότι επιθυμούν να συµμετάσχουν και συνεισφέρουν στην υλοποίηση αυτού του σχεδίου.

Εξακολουθούμε όλοι να βρισκόμαστε κοντά στην Εθνική Ομάδα, να στηρίζουμε µε κάθε τρόπο τις προσπάθειες όλων και της ευχόμαστε επιτυχίες στη διοργάνωση και προαγωγή στην ανώτερη λίγκα του UEFA Nations League».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code