ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παράπονα εξέφρασε ο Γκουαρδιόλα για του συνεχόμενους αγώνες


 Ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε συνέντευξη του εξέφρασε τα παράπονα τους για το βαρύ πρόγραμμα που έχει η ομάδα του, ενώ έκανε αναφορά και στον τραυματισμό του Φερναντίνιο.

Η Μάντσεστερ Σίτυ αντιμετωπίζει το ερχόμενο Σάββατο 24/10 την Γουέστ Χαμ και ο Ισπανός όσο ποιοτικό ρόστερ και αν έχει, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι ποδοσφαιριστές του να ξεκουραστούν. Το πρόγραμμα είναι βαρύ για όλες τις ομάδες της Ευρώπης όπως δήλωσε. Για τους Άγγλους υπάρχουν απανωτά ματς σε Πρέμιερ Λίγκ και Τσάμπιονς Λίγκ.

Ο Γκουαρδιόλα σίγουρα δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες  Ζεσούς, Φερναντίνιο και Μεντί, ενώ θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για τους Λαπόρτ και Ντε Μπράινε.

αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

 "Είναι μία τρελή κατάσταση. Όταν έχεις πλήρες ρόστερ, έχεις περισσότερες πιθανότητες να παίρνεις τις νίκες στα ματς. Όταν έχεις απουσίες δεν μπορείς να ελέγξεις την κατάσταση."

"Ίσως χρειαστεί για τρία με τέσσερα παιχνίδια στη σειρά να χρησιμοποιήσω την ίδια 11άδα και ίσως μετά να κάνω 4-5 αλλαγές. Η Γουέστ Χαμ έχει εκπληκτικά ποιοτικούς παίκτες στην επιθετική γραμμή της.

Έπαιξαν πραγματικά καλά απέναντι στην Τότεναμ, όχι μόνο στα τελευταία λεπτά. Όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-0, έδειξαν μεγάλη προσωπικότητα", υπογράμμισε ο Καταλανός, και συμπλήρωσε:

"Η Premier League είναι τόσο δύσκολο πρωτάθλημα που φαίνεται από το γεγονός πως όλοι μπορούν να χάσουν παντού. Κάποιοι έχουν οκτώ ημέρες για να προετοιμάσουν ένα ματς και αυτό είναι τεράστιο πλεονέκτημα.

Από την άλλη πλευρά, οι ομάδες που διεκδικούν την κορυφή έχουν μάθει να ζουν παίζοντας σερί παιχνίδια. Το αγγλικό πρωτάθλημα είναι το πιο αμφίρροπο στον κόσμο.

Τις τρεις τελευταίες σεζόν, δύο ομάδες κυριάρχησαν έχοντας μεγάλη διαφορά από τις άλλες ομάδες. Αυτό είναι εξαίρεση για το πρωτάθλημα, η κανονικότητα θα επιστρέψει".

"Ο Φερναντίνιο μπορεί να είναι ηγέτης τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Μπορεί να μας βοηθήσει με διάφορους τρόπους. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα οποία υποβλήθηκε μας κάνουν να πιστεύουμε πως το διάστημα της απουσίας του θα είναι μικρότερο του ενός μήνα".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code