Ο Μιρόσλαβ Σνάουτσνερ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, με την Γρανάδα την ερχόμενη Πέμπτη στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ.
Ο βοηθός προπονητή στην Κ-19 του ΠΑΟΚ είπε πως ο δικέφαλος του Βορρά μπορεί να διεκδικήσει αποτέλεσμα και να πάρει τους τρεις βαθμούς, κάτι που δεν κατάφερε στην 1η αγωνιστική και μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Ομόνοια.
Ο ΠΑΟΚ αναζητά το θετικό αποτέλεσμα για να μην μείνει πίσω στη μάχη της πρόκρισης για τους 32 του Γιούροπα Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα είπε: «Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για να παίξει με την Γρανάδα, σίγουρα το αποτέλεσμα με την Ομόνοια δεν ήταν αυτό που θέλαμε.
Η ισπανική ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, παίζει καλό ποδόσφαιρο, δεν είναι εύκολο παιχνίδι αλλά ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, την βολεύει την ομάδα να παίξει στην κόντρα επίθεση.
Οι νέοι παίκτες μπήκαν γρήγορα στην ομάδα, στην ενδεκάδα, ο Μούργκ έχει και το γκολ. Χρειάζονται κι άλλο χρόνο για να γίνουν ακόμη καλύτεροι»
0 Σχόλια