ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μπότας: «Χρειάζομαι ένα θαύμα, αλλά δεν θα τα παρατήσω»

 




Ο Μπότας μετά και το τέλος του αγώνα στο Νίρμπουργκρινγκ, αναφέρθηκε στο πρόβλημα που είχε με τον κινητήρα, αλλά και στο γεγονός πως είναι δύσκολο να φτάσει πια τον Μπότας. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

 «Είναι απογοητευτικό για εμένα, πολύ, πάρα πολύ απογοητευτικό, αλλά είναι από τα πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτά. Είχα την ευκαιρία να κερδίσω στο Νίρμπουργκρινγκ. Ακολούθησα την καλύτερη στρατηγική. Μετά ήρθε το πρόβλημα με τον κινητήρα και πραγματικά δεν μπορούσα να το πιστέψω. Καταλαβαίνω ότι η διαφορά με τον Λιούις πλέον είναι τεράστια στους βαθμούς. Χρειάζομαι σίγουρα ένα θαύμα, αλλά όπως πάντα, δεν υπάρχει πιθανότητα να τα παρατήσω. Πρέπει να κρατήσω τον πήχη ψηλά και να συνεχίσω να προσπαθώ. Απλά είναι απογοητευτικό, αυτή είναι η καλύτερη λέξη.


Νομίζω ότι το καλύτερο σκεπτικό αυτή τη στιγμή είναι να πάψω να σκέφτομαι τους βαθμούς, η διαφορά είναι μεγάλη με τον Λιούις. Πρέπει απλά να βάζω έναν στόχο σε κάθε Σαββατοκύριακο και να κάνω ο,τι μπορώ προκειμένου να τον πετύχω. Το δικό μου σκεπτικό είναι ότι ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάς και σίγουρα δεν πρόκειται να το αλλάξω τώρα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code