ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νίκη ''ανάσα'' για την ΑΕΚ



''Ανάσανε'' στους Ζωσιμάδες η Ένωση που πήρε σπουδαίο διπλό επί του μαχητικού ΠΑΣ.

Μέτρια εμφάνιση για την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα που όμως έφτασε στη νίκη, που ήταν και το ζητούμενο.. Τώρα πρέπει ετοιμαστεί για το σπουδαίο παιχνίδι με τη Λέστερ.

Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Αγώνας με καλό ρυθμό στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, με δύο ομάδες που προσπαθούσαν να φτιάξουν παιχνίδι. Χαρακτηριστικό είναι ότι μέχρι το 10' είχανε και οι δύο από μία καλή στιγμή .Ειδικά της Ένωσης η ευκαιρία ήταν τεράστια. Στο 16ο λεπτό μετά από καλή εκτέλεση  φάουλ του Μάνταλου, ο Χουτεσιώτης έπεσε απρόσεκτα πάνω στον Χνιντ ,που έπιασε την κεφαλιά και ο διαιτητής Διαμαντόπουλος ,μέσω χρήσης VAR, έδωσε την εσχάτη των ποινών , στην οποία ο Ανσαριφαρντ ευστόχησε. Η ΑΕΚ επιθετικά είναι εξαιρετική, επιτίθεται κυρίως από τα πλάγια  και έχει στοχεύσει την δεξιά πλευρά των αντιπάλων της και με Μάνταλο ,Τανκοβιτς και Λόπεζ δημιουργούν πονοκεφάλους στον ΠΑΣ. Επιθετικά μπορεί να είναι καλή αλλά αμυντικά δεν εμπνέει καθόλου εμπιστοσύνη .Έχει κακή αμυντική μετάβαση και μεγάλες αποστάσεις στις γραμμές της. Αυτό εκμεταλλεύεται ο ΠΑΣ που προσπαθεί με ορθολογικό τρόπο να ισοφαρίσει ,δημιουργεί τις προϋποθέσεις αλλά και αυτός δέχεται πολλές φάσεις. Εν περιλήψει η ΑΕΚ, είναι καλύτερη , έχει χάσει τις πιο κλασσικές ευκαιρίες αλλά ο τρόπος που παίζει δεν εμπνέει καθόλου εμπιστοσύνη. Να σημειώσουμε ότι ακυρώθηκε, σωστά ως οφσαίντ, κεφαλιά γκολ του Παμλίδη στο 35ο λεπτό .

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο ΠΑΣ μπήκε εξαιρετικά στο δεύτερο μέρος και πίεζε για την ισοφάριση, είχε δοκάρι και του ακυρώθηκε ξανά γκολ ως οφσάιντ  ,σωστή και αυτή η απόφαση από το VAR. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε και δεν είχαμε ευκαιρίες. Στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο, το ματς απέκτησε τέμπο .Ο ΠΑΣ ήθελε να πάρει ρίσκα και η Ένωση να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους. Η ομάδα του Γιαννίκη ανέβασε ψηλά την άμυνα της και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο δεν ήρθε, καθώς πέρα από το δοκάρι δεν απείλησε τον Τσιντώντα. Πάλι η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου ήταν κατώτερη για τους γηπεδούχους. Δεν εντυπωσίασαν οι φιλοξενούμενοι , που έδωσαν δικαιώματα στα ''μετόπισθεν''.

ΠΑΣ Γιάννενα (Γιαννίκης):(4-4-2)Χουτεσιώτης, Σάλιακης, Πίρσμαν, Κάργας, Ναουέλ, Φάμπρι, Σιόντης(Nάουμετς 60'), Καρτάλης (Ντομίνγκεθ 65'), Ελευθεριάδης (Λώλης 86') , Λέο και Παμλίδης

ΑΕΚ (Καρέρα):(4-2-3-1 ) Τσιντώντας, Παουλίνιο, Χνιντ, Νεντελτσιάρου , Λόπεζ, Σάκχοφ, Κρίστισιτς, Μάνταλος , Μαχαίρας (Ινσούα 70') , Τάνκοβιτς(Λιβάγια 56') , Ανσαριφάρντ (Ν. Ολιβέιρα 70')


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code