ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στον αέρα το Βιλερμπάν- Παναθηναϊκός: 5 παίχτες των Γάλλων με covid 19



Τεράστια ανησυχία προκαλεί το γεγονός, των συνεχόμενων κρουσμάτων στην Ευρωλίγκα. Τα προβλήματα με τον κορωνοϊό είναι πολλά κα επηρεάζουν άμεσα την διεξαγωγή των αγώνων της Euroleague. Η Βιλερμπάν τις τελευταίες ημέρες έχει «χτυπηθεί» από τον ιό, καθώς τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστό πως τρεις παίκτες, αλλά και ο προπονητής, Τι Τζέι Πάρκερ, βρέθηκαν θετικοί στον ιό. 

Οι νεότερες πληροφορίες ωστόσο κάνουν λόγο για δύο ακόμα παίκτες της ομάδας, αλλά και ένα μέλος του προπονητικού σταφ, τα οποία βρέθηκαν θετικά στον ιό. Κάτι που σημαίνει πως πέντε παίκτες και δύο μέλη του προπονητικού επιτελείου είναι θετικοί στην Covid 19 και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει.

Η Βιλερμπάν έχει ενημερώσει σχετικά, την Ευρωλίγκα για τις εξελίξεις ενώ και ο Παναθηναϊκός περιμένει εναγωνίως τις εξελίξεις, καθώς σήμερα στις 17.00 το απόγευμα είναι προγραμματισμένο ο Παναθηναϊκός να πετάξει για Γαλλία. 

Το πρωτόκολλο της Euroleague φέρνει σε δύσκολη θέση και τις δύο ομάδες. Αφενός γιατί η Βιλερμπάν θα παραταχθεί αποδεκατισμένη, από τη στιγμή που θα έχει την υποχρέωση να αγωνιστεί, σε περίπτωση που έχει οκτώ παίκτες στη σύνθεσή της.

Από την άλλη, είναι ανθρώπινο ότι και οι παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά και ολόκληρη η ομάδα είναι στην άβολη θέση να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που έχει πάρα πολλές και μεγάλες ελλείψεις. 

Ενώ το πρόβλημα, είναι μεγαλύτερο στην Ζενίτ καθώς έχει ενημερώσει ήδη τη διοργάνωση ότι δεν προτίθεται να ταξιδέψει στην Ισπανία για το παιχνίδι με την Μπασκόνια, καθώς 13 μέλη της είναι θετικά στον κορωνοϊό και δεν σκοπεύει να βάλει την υγεία και άλλων σε κίνδυνο.

Η ρωσική ομάδα έχει τεθεί σε καραντίνα, δεν προπονείται και η Ευρωλίγκα απάντησε πως σε περίπτωση που δεν ταξιδέψει τότε θα χάσει το παιχνίδι με 20-0. Η Ζενίτ ζήτησε αναβολή η οποία προς το παρόν δεν έχει γίνει αποδεκτή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code