ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δύο όμιλοι των 10 ομάδων στην Football League

 


Με δύο ομίλους των 10 ομάδων θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Football League την σεζόν 2020-21 όπως ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος. 

Η ΕΠΟ την Πέμπτη ανακοίνωσε τον προβιβασμό του ΑΟ Σαντορίνης που θα είναι η 20ή ομάδα στο πρωτάθλημα της Football League για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Το πρωί της Παρασκευής, ο πρόεδρος της Ένωσης μικρής λίγκας Λεωνίδας Λεουτσάκος, ανακοίνωσε στην γενική συνέλευση της ΕΠΟ στη Θεσσαλονίκη ότι για οικονομικούς λόγου; η Football League, θα χωριστεί σε δύο ομίλους των 10 ομάδων. 

Για τη Super League 2 αποφασίστηκε η πρώτη ομάδα να ανέβει απευθείας και η δεύτερη να παίξει μπαράζ με τον 13ο της Super League 1. Από τη Super League 2 θα υποβιβάζονται 4 ομάδες και θα ανέβουν 4, ενώ από τη Football League θα υποβιβαστούν 4 ή 6 ομάδες και θα ανέβουν 4 από τη Γ’ Εθνική. 

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, υπάρχουν συζητήσεις με την ΕΡΤ ώστε να αναλάβει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος, κάτι που θα δώσει σημαντική ανάσα στα ταμεία των ΠΑΕ, με δεδομένη και την πολύ αρνητική συγκυρία της πανδημίας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code