ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Φαντ Σχιπ: «Επιλέγουμε παίκτες με βάση και τον χαρακτήρα τους» (vid)

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Ολλανδός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, εν' όψει των παιχνιδιών του Nations League.
Όπως ο ίδιος τονίζει η επιλογή των ποδοσφαιριστών γίνεται και με βάση τον χαρακτήρα τους. Εκτός αυτού, ο προπονητής μας, έκανε σαφές πως στο πίσω μέρος του μυαλού του και των παικτών του βρίσκεται σίγουρα το Κατάρ και το Μουντιάλ.

Αναλυτικά:

«Δεν αλλάζει κάτι στο πλάνο μας με τη διακοπή των 10 μηνών. Η ομάδα είναι εδώ και μαζί με τα παιδιά θα συνεχίσουμε τους αγώνες στο Νations League. Υπάρχει πάντα στο μυαλό μας το πλάνο Κατάρ και συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο που έχουμε επιλέξει», είπε.

«Συνεχίζουμε στον πλάνο Κατάρ, δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό. Επιλέγουμε ποδοσφαιριστές με δύο κριτήρια. Όχι μόνο να είναι καλοί τεχνικά και να έχουν φυσική κατάσταση αλλά και σε θέμα χαρακτήρα, να μας βοηθήσουν δηλαδή στο πλάνο που έχουμε χαράξει».

Για να καταλήξει: «Εκείνο που αρχικά κοιτάμε είναι να παραμείνουμε στο πλάνο μας και να εστιάσουμε στη δική μας ομάδα. Η Σλοβενία και το Κόσοβο είναι ικανές ομάδες και ιδιαίτερα στην μεταφορά του παιχνιδιού από την άμυνα στην επίθεση. Όμως, το σημαντικό είναι πως εστιάζουμε εμείς στο δικό μας κομμάτι».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code