ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χωρίς Μέσι και Ρονάλντο τα βραβεία της UEFA

 


Στη 1 Οκτωβρίου και συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της κλήρωσης για την φάση των ομίλων του Champions League, θα γίνει και η απονομή του Καλύτερου παίκτη της περσινής σεζόν από την UEFA, με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να κάνει γνωστά τους τρεις παίχτες που είναι υποψήφιοι.

 Ο λόγος για τους  Κέβιν Ντε Μπρόινε, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Μανουέλ Νόιερ που θα διεκδικήσουν το βραβείο. Ωστόσο, αυτό που εχει προκαλέσει αίσθηση, ειναι ότι από την σχετική λίστα λείπουν τα ονόματα των Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι.

Μάλιστα αυτή είναι η πρώτη φορά μετά το 2010 όπου δεν υπάρχει το όνομα ενός από τους δύο ανάμεσα στους τρεις υποψήφιους, σηματοδοτώντας την λήξη μιας 10ετίας κυριαρχίας των 2 σταρ στο παγκόσμιο στερέωμα του ποδοσφαίρου.

Φαβορί για την κατάκτηση του βραβείου ειναι οι δύο άσοι της Μπάγερν Μονάχου, οι οποίοι κατέκτησαν και το τρόπαιο, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να μοιάζει την σίγουρη επιλογή μετά την καταπληκτική χρονιά που έκανε με την Μπάγερν σε πρωτάθλημα και Champions League, οδηγώντας την σε τρέμπλ.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code