ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σέντρα στο Uefa Nations League, στη μάχη και η Ελλάδα


Οι τηλεθεατές θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν σήμερα, μετά τις τελικές φάσεις των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων οι οποίες ολοκληρώθηκαν μερικές μέρες πριν, την έναρξη του δεύτερου Uefa Nations League, στο οποίο φυσικά συμμετέχει και η Εθνική μας ευρισκόμενη στην Γ' κατηγορία, στον τρίτο όμιλο μαζί με Σλοβενία, Μολδαβία και Κόσσοβο. Το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, προεξαρχούσης εκείνης της Γερμανίας με την Ισπανία, ενώ η δική μας προσοχή δεν θα μπορούσε να στραφεί αλλού παρά στο ματς της Ελλάδας στη Σλοβενία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ρίχνεται στη μάχη με ξεκάθαρο κι εφικτό στόχο την πρώτη θέση του ομίλου, προκειμένου να ανέβει στην Β' κατηγορία του Nations League αλλά και να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν για απευθείας πρόκριση στα play-off του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο Κατάρ το 2022 (αυτό είναι "προνόμιο" των δύο χωρών με την καλύτερη βαθμολογία απ' όλες τις κατηγορίες και ομίλους του Nations League).

Ο Τζον Φαν Σιπ περιμένει από τους παίκτες να συνεχίσουν να δείχνουν το καλό πρόσωπο και τη διάθεση που είχαν στα τελευταία ματς των προκριματικών του Euro και έχει τονίσει τη σημασία του σημερινού αγώνα, απέναντι στην ομάδα που λογικά θα αποτελέσει την αντίπαλο της Εθνικής για την πρώτη θέση του ομίλου. Ο Ολλανδός τεχνικός να έχει κατασταλάξει στο 4-2-3-1, με τερματοφύλακα τον Μπάρκα, τον Μπακάκη να καλύπτει το δεξί άκρο και τον Τσιμίκα το αριστερό άκρο της άμυνας. Θέση στα αριστερά διεκδικούν ακόμα οι Γιαννούλης και Κυριακόπουλος. Στο κέντρο της άμυνας, οι Σταφυλίδης, Σιόβας και Σβάρνας θα διεκδικήσουν τις δύο θέσεις. Στη μεσαία γραμμή, οι Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης και Ζέκα θα παλέψουν για δύο θέσεις, με τον Λημνιό να βρίσκεται στο ένα άκρο της επίθεσης και για το άλλο να “μάχονται” οι Μασούρας και Τζόλης. Ο Μπακασέτας θα είναι σε ρόλο πίσω από τον επιθετικό, όπου θα ξεκινήσει ο Παυλίδης.

Εκτός από το παιχνίδι Σλοβενία - Ελλάδα (21.45, Open και CosmoteSport 1HD), το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τους αγώνες:

Λετονία - Ανδόρρα (19.00)

Νησιά Φερόε - Μάλτα (21.45)

Γερμανία - Ισπανία (21.45)

Βουλγαρία - Ιρλανδία (21.45)

Ρωσία - Σερβία (21.45)

Τουρκία - Ουγγαρία (21.45)

Φινλανδία - Ουαλία (21.45)

Μολδαβία - Κόσσοβο (21.45)

Ουκρανία - Ελβετία (21.45)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code