ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βόλφ: "Αυτός ο αγώνας ήταν μια νίκη για την Formula One"






Μετά από 2.730 ημέρες μια διαφορετική ομάδα πέρα των Mercedes, Ferrari και Red Bull είδε πρώτη την καρό σημαία σε αγώνα της F1. O λόγος φυσικά για την Άλφα Τάουρι.
Το Ιταλικό GP της Μόντσα μπορεί να θεωρηθεί μια καταστροφή για την Μερσέντες, με το "αφεντικό" της Γερμανικής ομάδας, Τότο Βόλφ να τονίζει στο Sky Germany ότι: "Αυτός ο αγώνας ήταν μια νίκη για την  Formula One".
Ο Βόλφ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: "Διασκεδάσαμε σήμερα (εννοεί στον αγώνα της Κυριακής (6/9) και ήταν υπέροχο να βλέπει νέα ηλικιακά παιδιά να μάχονται για τις πρώτες θέσεις. Συγχαρητήρια στον Πιέρ και την Alpha Tauri, άξιζαν την νίκη".

Το αφεντικό της Mercedes επεσήμανε στο Channel 4 πως: "Νομίζω ότι είναι εξαιρετικά αναζωογονητικό να βλέπεις αυτά τα παιδιά εκεί στις πρώτες θέσεις. Το πάλεψαν μέχρι τέλους και το άξιζαν. Η AlphaTauri και ο Πιερ Γκασλί νίκησαν... Αυτή η ομάδα έχει πολύ καλή ιστορία στην Monza είχε νικήσει τον αγώνα με τον Σεμπάστιαν Φέτελ παλαιότερα.  Ήταν πολύ γρήγοροι στα προκριματικά και δεν χωράει καμία αμφιβολία για τα δύο άλλα παιδιά (που βρέθηκαν στο βάθρο). Ο Λανς με το δεύτερο βάθρο και ο Κάρλος ένα ςεξαιρετικός οδηγός. Ο αείμνηστος Νίκι Λάουντα θα τους είχε βγάλει το καπέλο",

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code