ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μπάρκας: «Δεν έχουμε στο ''DNA'' μας μόνο το αμυντικό κομμάτι»




Ο Βασίλης Μπάρκας σχολίασε τον όμιλο της Εθνικής ομάδας στο Nations League, αναφέροντας πως δεν υπάρχει κάποιο φαβορί και πως η Ελλάδα δεν παίζει μόνο αμυντικά.


Αρνήθηκε τον όρο φαβορί για την Ελλάδα αλλά και για την Σλοβενία ο Βασίλης Μπάρκας τονίζοντας πως:

«Είμαστε μια νέα ομάδα θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε μπάλα, καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο και να δείξουμε πως δεν είμαστε μόνο αμυντική ομάδα και έχουμε μόνο το "DNA" το αμυντικό που μας έχουν συνδέσει. Ελπίζουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να φτάσουμε στη νίκη»

Στην συνέχεια ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ και του Ατρομήτου και νυν της Σέλτικ απάντησε στις ακόλουθες ερωτήσεις:

Με βάση τη δυναμικότητα των δύο ομάδων η Ελλάδα και η Σλοβενία είναι τα φαβορί του ομίλου, πως αντιμετωπίζετε το συγκεκριμένο παιχνίδι;

"Δεν νομίζω ότι υπάρχει φαβορί στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Είμαστε μια νέα ομάδα θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε μπάλα, καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο και να δείξουμε πως δεν είμαστε μόνο αμυντική ομάδα και έχουμε μόνο το "DNA" το αμυντικό που μας έχουν συνδέσει. Ελπίζουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να φτάσουμε στη νίκη", ανέφερε αρχικά ο Μπάρκας.

Ποια η άποψη σου για τον αντίστοιχο γκολκίπερ της Εθνικής Σλοβενίας, τον Όμπλακ, και σε ποια θέση τον κατατάσσεις στο παγκόσμιο επίπεδο;

"Σίγουρα είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας αλλά δεν είναι δική μου θέση να τον κρίνω σε ποια θέση είναι στο παγκόσμιο επίπεδο".

Για τους επιθετικούς της Σλοβενίας ποια είναι η άποψη σου;

"Δεν θεωρώ κάποιον συγκεκριμένο, αλλά όλη η Σλοβενία είναι καλή ομάδα. Είμαστε εξαιρετικοί στην άμυνα ματς και πρέπει να αντιμετωπίσουμε συνολικά καλά ομάδικα τη Σλοβενία για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις πόντους".

Η θέση των γκολκίπερ μοιράστηκε. Δύο παιχνίδια έπαιξες εσύ, δύο ο Πασχαλάκης και δύο ο Βλαχοδήμος. Είσαι πλέον παίκτης της Σέλτικ, θα θες να παίζεις συνέχεια βασικός. Πως βλέπεις την κατάσταση στους γκολκίπερ; Και τι περιμένεις από την Εθνική; 

"Από τη στιγμή που ήρθε καινούριος προπονητής ήθελε να δει όλους τους γκολκίπερ. Η επιλογή μου δεν έχει να κάνει με το αν παίζω στη Σέλτικ. Αλλά με το αν είμαι καλός στην προπόνηση. Όποιος είναι στην καλύτερη κατάσταση αυτόν επιλέγει ο προπονητής για να παίζει. Τα δείγματα που δείξαμε στα προηγούμενα ματς ήταν θετικά, αν συνεχίσουμε από εκεί που είχαμε μείνει όλα θα πάνε καλά".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code