ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με σβηστές μηχανές, πρώτη!

Χωρίς να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα η Εθνική μας ομάδα κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στην 2η αγωνιστική των Nations League, με 1-2 επί του Κοσόβου. Ένα τρίποντο που μας οδηγεί στην πρώτη θέση του ομίλου συγκατοικώντας με την Σλοβενία από 4 βαθμούς.

Α' Ημίχρονο

Σ' ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι στο πρώτο μέρος η Εθνική μας ομάδα ευτύχησε να σκοράρει πολύ νωρίς και να διατηρήσει αυτό το προβάδισμα μέχρι και το τέλος του πρώτου 45λεπτου. Συγκεκριμένα στο 2' ο Κουλούρης έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με πλάτη το τέρμα έδωσε ωραία την μπάλα στον Λημνιό που ανέβαινε από δεξιά και αυτός με σουτ του αναγκάζει τον πορτιέρο του Κοσόβου να αποκρούσει και σαν σε ριμπάουντ έρχεται πάλι ο Λημνιός και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. "Καπάκι" πολύ καλή φάση για τους γηπεδούχους που έφθασαν κοντά στην ισοφάριση με τον Ζενέλι να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Μπάρκα στο 11' με τον Έλληνα τερματοφύλακα να κάνει σωτηρία επέμβαση. Στο 36ο λεπτό ο Σταφυλίδης έπεσε στον αγωνιστικό χώρο στηρίχτηκε στο αριστερό του χέρι, έπεσε άτσαλα και χρειάστηκε να μπει αναγκαστικά στην θέση του ο Σιόβας, μάλιστα ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας έχασε στιγμιαία την αναπνοή του από τον τραυματισμό. Το ημίχρονο έκλεισε με το Κόσοβο στο 45+4' και τον Χαλίμι να βρίσκεται σε θέση βολής σε καλή θέση αλλά το διαγώνιο σουτ του έφυγε λίγο έξω από την εστία του Μπάρκα. Ενώ δύο λεπτά πριν είχε σουτάρει διαγώνια και ο Γιαννούλης για να έχουμε μια ακόμη καλή φάση πέραν του τέρματος μας.

Β' Ημίχρονο

Όπως και στο πρώτο μέρος έτσι και στο δεύτερο η Εθνική μας ομάδα βρήκε γρήγορα τέρμα, απομακρύνοντας από πάνω της το όποιο βάρος μπορεί να είχε εν' όψει της συνέχειας. Συγκεκριμένα, στο 51' ο Σιόβας μετά από γέμισμα του Γιαννούλη κατέβασε ωραία την μπάλα και με προβολή έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 0-2. Η Εθνική μας ξαναπείλησε στο 73' με τον Κουρμπέλη να πιάνει κεφάλια από το ύψος της μεγάλης περιοχής όμως η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κοσόβου. Στο 82' ο Μπερίσα πέτυχε το 1-2 με ψαλιδάκι, μετά από ασταθής επέμβαση του Μπάρκα βγάζοντας πίεση στο εθνικό αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, σε ένα διάστημα όπου δεν έδειχνε να απειλείται ιδιαίτερα η Ελλάδα. Η Εθνική μας πιέστηκε αλλά κατάφερε να μην δεχτεί την ισοφάριση παίρνοντας την πολύτιμη νίκη.

ΚΟΣΟΒΟ (Μπερνάρ Σαλάντ): Ουικάνι, Βοϊβόντα, Ραχμάνι, Αλίτι, Χαντέργιοναι, Χαλίμι, Ντρέσεβιτς, Μπερίσα, Τσέλινα, Νουχίου, Ζένελι.

ΕΛΛΑΔΑ (Τζον Φαν Σιπ): Μπάρκας, Μπακάκης, Σβάρνας, Σταφυλίδης (39' Σιόβας), Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λημνιός, Μπακασέτας, Φορτούνης (60' Μασούρας), Κουλούρης (83' Μάνταλος).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code