ΡΟΗ

12/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Οι πρώτες δηλώσεις του Μπιλ Πάπας ως νέου ιδιοκτήτη της Ξάνθης


Τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος ιδιοκτήτης της Ξάνθης έκανε ο Μπιλ Πάπας σε ιστοσελίδα της Αυστραλίας, στην οποία έχει συνέντευξη για την πρόκληση της Ξάνθης καθως και ο νεος προπονητής της ομάδας Τόνι Πόποβιτς.


Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα, ο Πάπας εκτός από ιδιοκτήτης θα είναι και πρόεδρος του ΔΣ της Ξάνθης ενώ μέλος του νέου ΔΣ θα είναι και ο Ντέιμον Χάνλιν. Παρουσιάστηκε μάλιστα και φωτογραφία τους, όπου στο βάθος υπάρχει το λογότυπο της ΠΑΕ Ξάνθη, αριστερά είναι ο Πάπας, δεξιά ο Χανλιν και στο κέντρο ο νέος προπονητής Τόνι Πόποβιτς.

Σε σχέση με την πρόσληψη του τελευταίου, ο Πάπας αναφέρει: 

«Μου δίνει μεγάλη χαρά να ανακοινώσω ότι ο Τόνι Πόποβιτς έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο. Ο Τόνι ήταν επαγγελματίας και ενθουσιώδης καθ‘ όλη τη διάρκεια των συζητήσεών μας και έχει την πλήρη υποστήριξή μας αυτός και οι παίκτες, καθώς χτίζουμε σε γερές βάσεις ένα λαμπρό μέλλον για τον σύλλογο».

Σε σχέση με την ομάδα της Ξάνθης:

«Η Ξάνθη είναι μια ομάδα που παρακολουθώ με ενδιαφέρον εδώ και αρκετό καιρό. Είμαι υπερήφανος που θα γίνω πρόεδρος αυτού του ιστορικού συλλόγου και προσβλέπουμε σε ένα συναρπαστικό μέλλον.
Είμαστε απογοητευμένοι που ο σύλλογος υποβιβάστηκε και θα παίξει στη Super League 2 για πρώτη φορά στην ιστορία του, όμως είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε σκληρά για να επιστρέψουμε στην Super League. Εργαζόμαστε επιμελώς για  να χτίσουμε νέα θεμέλια για τον σύλλογο που έχει πλούσια ιστορία και πολύ παθιασμένη και υπερήφανη βάση φιλάθλων.
Αυτή είναι μια νέα αρχή για τον σύλλογο. Περιμένω πως και πως να ξεκινήσει η σεζόν και να είμαι με τους φιλάθλους μας μαζί στο γήπεδο μας. Καθώς διανύουμε δύσκολες στιγμές στην παγκόσμια αθλητική βιομηχανία λόγω του Covid, το ποδόσφαιρο θα διαδραματίσει ακόμη πιο σημαντικό ρόλο στην κοινωνία και ελπίζουμε οι φίλοι της ομάδας να είναι περήφανοι για τον σύλλογο».

Από την πλευρά του, ο Πόποβιτς, που έφτασε το Σαββατοκύριακο στην Ξάνθη και θα έχει εντός της Δευτέρας την πρώτη συνάντηση με τους παίκτες του, εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με το νέο του σπίτι.

«Είναι τιμη να είμαι ο επικεφαλής προπονητής αυτού του πολύ καλά δομημένου ποδοσφαιρικού συλλόγου με μια περήφανη ιστορία. Είναι μικρός αλλά αξιοσέβαστος. Θέλουμε να επιστρέψουμε στη μεγάλη κατηγορία και να μετατρέψουμε την έδρα μας σε απόρθητο κάστρο.
Οι οπαδοί πρέπει να ξέρουν ότι θα έχουν έναν προπονητή, επιτελείο και ιεραρχία που θα είναι αφοσιωμένοι στο να επιστρέψει η ομάδα πίσω στην μεγάλη κατηγορία. Θα λάβουν τα πάντα από εμένα σε σχέση με την εργασία μου και κάνοντας ότι περνά από το χέρι μου για αυτό.
Θέλουμε να παράσχουμε σταθερότητα και να επαναφέρουμε τον σεβασμό, να αποτελούμε έναν προορισμό που θα προσελκύει νέους παίκτες με φιλοδοξίες».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια