ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μάριε δεν χωρούσες στο...«μαγικό πρωταθληματάκι» μας

Ο Μάριος Οικονόμου αποτελεί πλέον παρελθόν για την Ένωση, με τον ίδιο να συμφωνεί με την Κοπεγχάγη για συμβόλαιο 2 ετών.
Η ΑΕΚ από την συγκεκριμένη κίνηση θα βγει κερδισμένη κατά 1 εκατομμύριο, μετά την παρέμβαση του Ίλια Ίβιτς στο deal.

Η Ένωση προκειμένου να καλύψει το κενό του Έλληνα αμυντικού θα πρέπει να φέρει ένα όνομα αντάξιο του μεγέθους του ή και εννοείται ακόμη καλύτερο. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ μας, ο Όγκνιεν Βράνιες δεν απέχει πολύ από την ελευθέρα του και την υπογραφή του με την Ένωση, ωστόσο δεν μπορείς να θεωρήσεις αξιόπιστη μία λύση όπως αυτή του Βράνιες. Ο Βόσνιος έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πως πρόκειται για έναν ιδιότροπο χαρακτήρα που έχει προκαλέσει αρκετές φορές προβλήματα εσωτερικά σε οποιοδήποτε σύλλογο έχει βρεθεί.

Οι κιτρινόμαυροι λοιπόν έδιωξαν μία από τις κολώνες της άμυνας τους, προκειμένου να βελτιωθούν όσο περισσότερο μπορούν οικονομικά μη βλέποντας το χάσμα που θα προκληθεί στο ρόστερ και στην συγκεκριμένη γραμμή. Ο Μάσιμο Καρέρα πλέον μένει με έναν και μόνο παίχτη στο υλικό του , που να γνωρίζει το παιχνίδι με τα πόδια. Κάτι πολύ σημαντικό για οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί να θεωρείται μεγάλη κυνηγώντας πρωτάθλημα αλλά και είσοδο σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο μοναδικός στόπερ που μπορεί να πράξει κάτι τέτοιο είναι ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, όπου λογικό και αναμενόμενο είναι πως ηλικιακά και μόνο δεν θα μπορέσει να «βγάλει» όλη την σεζόν βασικός και αναντικατάστατος. Από εκεί και πέρα διαθέτει τον Χνιντ, με τον Τυνήσιο να μην έχει προσαρμοστεί ακόμη πλήρως στην ομάδα και να μην έχει την ίδια ποιότητα με τους υπολοίπους στο πρωτάθλημα, δυσχεραίνοντας έτσι το έργο του παιχνιδιού από την άμυνα.

Ο Οικονόμου ήταν ο ίδιος αμυντικός που πριν δύο χρόνια πήρε την ομάδα του από το... χέρι και την οδήγησε στους ομίλους του Champions League. Τότε οι φίλοι της ΑΕΚ τον αποθέωναν και μιλούσαν για έναν δεύτερο ηγέτη, δίπλα στον Ουκρανό. Ο Έλληνας αμυντικός συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις μέχρι και την τελευταία μέρα αποχώρησης του από τον σύλλογο, προκαλώντας έναν αδιανόητο ενθουσιασμό από μία μεγάλη μερίδα φίλων της ομάδας.

Αυτό που δεν μπορεί να διανοηθεί εύκολα όμως κάποιος είναι πως ο Μάριος δεν οδεύει σε κάποια... ομαδούλα αλλά στην Κοπεγχάγη και στην Δανία. Ουσιαστικά μετακομίζει σε ένα ανώτερο πρωτάθλημα και σε μία σαφώς ανώτερη ομάδα. Πώς μεταφράζεται αυτό; Η Κοπεγχάγη βρίσκεται στην 36η θέση της κατάταξης της UEFA, την ίδια στιγμή όπου η ΑΕΚ είναι στην 92. Αναφορικά με την Δανία, αυτή ξεπερνάει την χώρα μας, αφού είναι στην 13η θέση , όταν η Ελλάδα δεινοπαθεί στην 18η θέση.

Μάριε δυστυχώς δεν χωρούσες στο...«μαγικό πρωταθληματάκι» μας...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code