ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δύσκολη νίκη του Άγιαξ στην πρεμιέρα

Με νίκη λοιπόν ξεκίνησε την σεζόν του ο Άγιαξ αφού στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Eredivisie , επιβλήθηκε δύσκολα της Σπάρτα Ρότερνταμ εκτός έδρας με 1-0 παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Άγιαξ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση με σκοπό να δημιουργήσει πολλούς κινδύνους για την εστία των γηπεδούχων και ενώ έδειχνε να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης , η αψυχολόγητη αποβολή του Νίκολας Ταλιαφίκο ανάγκασε τον προπονητή Έρικ Τεν Χαγκ να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του. Παρότι αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές , ο Άγιαξ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τέρμα του νεαποκτηθέντα Βραζιλιάνου επιθετικού Άντονυ στο 37ο λεπτό και να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του.

 Κατά τη διάρκεια του 2ου ημιχρόνου , ο προπονητής των γηπεδούχων Χενκ Φρέιζερ προσπάθησε να κάνει την ομάδα του πιο επιθετική περνώντας με αλλαγές δύο επιθετικογενείς παίκτες , τους Γκράβενμπεχ και Εμεγκά φτάνοντας σε αρκετές περιπτώσεις κοντά στην ισοφάριση και ειδικά στην φάση του Χαρούι αλλά ο τερματοφύλακας του Άγιαξ , Ονανά επενέβη σωτήρια δείχνοντας για ακόμα μία φορά την κλάση του. Στην συνέχεια του παιχνιδιού δεν αλλάξε κάτι με τον Άγιαξ να κάνει σωστή διαχείριση της κατάστασης ελέω της αποβολής και να καταφέρνει να ξεκινήσει με το δεξί τις φετινές του υποχρεώσεις στο Ολλανδικό πρωτάθλημα απέναντι στην φιλόδοξη Σπάρτα Ρότερνταμ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code