ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χαριστέας σε παίκτες: Σας έχουμε εμπιστοσύνη, είμαστε δυνατοί


Ο Άγγελος Χαριστέας, παρακολούθησε την προπόνηση του Άρη και στην συνέχεια μίλησε στους ποδοσφαιριστές, τονίζοντας ότι η διοίκηση τους πιστεύει και τους στηρίζει.


Ο Χαριστέας είπε στους ποδοσφαιριστές ότι τα φιλικά τελείωσαν και πλέον αρχίζει η σεζόν ζητώντας από τους παίκτες να δείξουν ότι είναι καλοί καθώς και το πρόγραμμα είναι βατό.

Έχουμε πολύ καλή ομάδα και πρέπει από το ξεκίνημα να το δείξουμε αυτό . Έχουμε πρόγραμμα βατό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και να κάνουμε νίκες που θα μας έχουν ψηλά στη βαθμολογία .

Ζητάω από όλους από εδώ και πέρα συγκέντρωση 100% σοβαρότητα επαγγελματισμό και. Να δώσετε τα πάντα . Να μην αδικήσετε τους εαυτούς σας είστε πολύ καλοί παίκτες και πρέπει να το βγάλτε αρχής γενομένης από Λαμία .

Σας έχουμε εμπιστοσύνη είμαστε καλά είμαστε δυνατοί για τη νέα χρονιά που έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη . Πιστεύω ότι θα έχουμε μια πετυχημένη χρονιά να το πιστέψτε και εσείς και όλα θα πάνε καλά, ανέφερε στους παίκτες του Άρη ο τεχνικός διευθυντής των Κίτρινων. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code