ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πρώτη για Ζίβκοβιτς, τεστ για κορωνοϊό και τακτική στον ΠΑΟΚ


Με την Αντρίγια Ζίβκοβιτς να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ, ο Αμπέλ Φερέιρα, έδωσε έμφαση στην τακτική, ενώ σε περιορισμό παρέμεινε ο Πασχαλάκης.


Την προετοιμασία του για την πρεμιέρα απέναντι στην ΑΕΛ συνεχίζει ο Δικέφαλος του Βορρά, με τον Αμπέλ Φερέιρα να δίνει βάση στην τακτική.

Συγκεκριμένα, μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου έδωσαν βάση στην επιθετική ανάπτυξη και στην κατοχή της μπάλας.

Παράλληλα, πριν την έναρξη του προγράμματος όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος που συμμετέχουν ενεργά στην τέλεση του αγώνα υποβλήθηκαν σε νέο προγραμματισμένο έλεγχο για τον κορωνοϊό. O Δημήτρης Λημνιός, ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα θετικός στον COVID-19, παραμένει σε καραντίνα, ενώ ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, που ήταν συγκάτοικός του στην Εθνική, είναι ακόμα σε περιορισμό μέχρι να βγει το αποτέλεσμα και του νέου τεστ.

Γιαννούλης, Τζόλης, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης, Μιχάι και Ίνγκασον προπονήθηκαν ξεχωριστά απομονωμένοι μέχρι να βγουν και τα δικά τους δεύτερα αποτελέσματα για τον Covid-19 και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα προπονηθούν αύριο κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα στην Τούμπα στις 19:00 το απόγευμα.

Τέλος, Ροντρίγκο και Αουγκούστο προπονήθηκαν ατομικά. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code