ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κόντρα μεταξύ Λυών και Άρσεναλ για το αστέρι της Άλκμααρ

Σύμφωνα με το γνωστό Γαλλικό μέσο Foot Mercato , η ομάδα της Λυών μπήκε δυνατά στην μάχη με την Άρσεναλ για την απόκτηση του ανερχόμενου Ολλανδού επιθετικού της ΑΖ Άλκμααρ , Μάιρον Μποαντού.

Το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει για τον βασικό επιθετικό τους , Μούσα Ντεμπελέ , αναγκάζει τους "Λιονέ" να έχουν ήδη αρχίσει να κοιτάζουν για πιθανούς αντικαταστάτες με τον 19χρονο διεθνή με την U21 Ολλανδό επιθετικό να συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που ψάχνουν για την επίθεση τους. Ο Μποαντού με την εκπληκτική περσινή σεζόν που έκανε με την φανέλα της Άλκμααρ έχει προκαλέσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από συλλόγους που ανήκουν στα κορυφαία πρωταθλήματα εξέλιξη η οποία αργά ή γρήγορα θα τον οδηγήσει εκτός Ολλανδικού πρωταθλήματος.

Υπήρχαν βέβαια οι αναφορές από τον περασμένο Απρίλη ακόμα που έλεγαν πως η Άρσεναλ είχε σταμπάρει τον νεαρό επιθετικό και πως τον παρακολουθούσε ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Το αξιοπερίεργο στην όλη υπόθεση έγκειται στο γεγονός πως σύμφωνα με Αγγλικά μέσα η Άρσεναλ έχει συνδεθεί επίσης με τον Μούσα Ντεμπελέ της Λυών και έτσι με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα οδεύουμε προς μία πιθανή μεταγραφική τράμπα πολλών εκατομμυρίων μεταξύ Άλκααρ , Λυών και Άρσεναλ. 

Να σημειωθεί πως ο ταλαντούχος επιθετικός της Άλκμααρ τη περσινή μισή σεζόν που δεν ολοκληρώθηκε λόγω της πανδημίας μέτρησε συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις 39 εμφανίσεις με το κοντέρ να σταματάει στα 20 τέρματα αλλά και στις 13 ασίστ , νούμερα πραγματικά σπάνια όταν μιλάμε ειδικά για ένα παιδί μόλις 19 ετών στην πρώτη του ουσιαστικά σεζόν σαν επαγγελματίας στο βασικό σχήμα της ομάδας του. Η χρηματιστηριακή του αξία στο μεταγραφικό παζάρι έχει καταγράψει φυσικά κατακόρυφη άνοδο και έχει φτάσει να λογίζεται ως παίκτης των 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code