Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Voetbal International,το συμβούλιο των διεθνών Ολλανδών ποδοσφαιριστών εξέφρασε την επιθυμία του στην ομοσπονδία,να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ομάδας ο Χενκ τεν Κάτε.
Το συμβούλιο των ''Οράνιε'' αποτελείται από τους Βίρτζιλ Φαν Ντάικ,Κέβιν Στρούτμαν,Ράιαν Μπάμπελ,Ματάις Ντε Λιχτ και Ντάλεϊ Μπλιντ.
Οι ποδοσφαιριστές εξέφρασαν στην KNVB την άποψη πως τα πήγαν πολύ καλά υπό τις οδηγίες του Ρόναλτ Κούμαν και θα ήθελαν έναν παρόμοιο προπονητή να τον διαδεχθεί.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ,το όνομα που πρότειναν στην ομοσπονδία είναι αυτό του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού Χενκ τεν Κάτε.
Το εάν η ομοσπονδία θα λάβει υπόψιν της,την γνώμη των παικτών είναι άλλο θέμα καθώς τα ονόματα που είχαν ακουστεί μέχρι στιγμής για την θέση είναι αυτά των Λουίς Φαν Χάαλ και Φρανκ Ντε Μπουρ.
Το συμβούλιο των διεθνών εξέφρασε επίσης την ικανοποίηση των ποδοσφαιριστών για την παρουσία του Ντουάιτ Λοτεβέτς στους αγώνες του Nations League.
Ο Χενκ τεν Κάτε είχε φτάσει πολύ κοντά στην Εθνική Ολλανδίας πριν κάποια χρόνια,ωστόσο ο Ντιρκ Αντβοκάατ ήταν αυτός που προσλήφθηκε τελικά.Ο 65χρονος προπονητής βρίσκεται χωρίς δουλειά από τον περασμένο Φεβρουάριο,όταν και αποχώρησε από την Αλ-Ιτιχάντ.
Als het aan de spelersraad van het Nederlands elftal ligt, wordt Henk ten Cate de nieuwe bondscoach. https://t.co/GTAPzD9brW— VI_nl (@VI_nl) September 6, 2020
0 Σχόλια