ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σεντ Γκάλεν-ΑΕΚ: Μοναδικός στόχος η νίκη-πρόκριση


 

Με το σημερινό παιχνίδι της ΑΕΚ με την Σεντ Γκάλεν (21:30 Cosmote Sports 2 HD), στην Ελβετία, ολοκληρώνεται το Ευρωπαϊκό τριήμερο των Ελληνικών ομάδων μας, με την «Ένωση» του Μάσιμο Καρέρα να ευελπιστεί μετά το πέρας της αναμέτρησης να έχει πανηγυρίσει την πρόκριση για τα Play-off του Europa League, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Βόλφσμπούρκ-Ντρίτα.

Η ΑΕΚ προέρχεται από το νικηφόρο πέρασμα από το Αγρίνιο, όπου επικράτησε του τοπικού Παναιτωλικού με 0-2, αλλά αρκετά πιο δύσκολα από ότι μαρτυράει το τελικό σκορ. Έχοντας αρκετές απουσίες σε άμυνα και κέντρο, οι «κιτρινόμαυροι» δεν εντυπωσίασαν με την εμφάνιση τους αλλά η ποιότητα των Λιβάγια και Μάνταλου ήταν αρκετές για να της δώσουν τους 3 βαθμούς.

Στον αντίποδα η Σεντ Γκάλεν έρχεται στο Ευρωπαϊκό παιχνίδι με μόλις έναν επίσημο αγώνα στα πόδια της, αυτόν στην πρεμιέρα απέναντι στην Σιόν, οπού επικράτησε με 1-0, χωρίς όμως να πείσει και σκοράροντας πρακτικά στην μοναδική της ευκαιρία.

Ο Μάσιμο Καρέρα δεν αποκάλυψε αρκετά πράγματα στην τελευταία προπόνηση επί Ελβετικού εδάφους και κρατάει κρυφά τα σχέδια του για την ενδεχόμενη ενδεκάδα, με τις πιθανότητες να συγκεντρώνονται υπέρ του 4-3-3 με τους νεοαποκτηθέντες Σάκχοφ, Γκαρσία και Ενομπακάρε να είναι στην αποστολή και να μην αποκλείετε να κάνουνε το ντεμπούτο τους με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Από την άλλη πλευρά οι Σεντ Γκάλεν παρατάσσεται κυρίως με 4-4-2 και ρόμβο στο κέντρο, με την ελπίδα να επιστρέψει σε Ευρωπαϊκό όμιλο ύστερα από χρόνια, έχοντας κάνει πέρυσι την υπέρβαση, ύστερα από το 2000 που κατάκτησε το πρωτάθλημα, καταφέρνοντας να τερματίσει στην 2ή θέση, πίσω από την Γιούνγκ Μπόις.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3) Τσιντώτας, Μπακάκης, Ινσούα, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Σιμόες, Μάνταλος, Κρίστιτσιτς, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ, Ολιβέιρα.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2) Βατκόβιακ,  Ζίγκι – Κράουχι, Στεργίου Φάζλιγι, Μουχεΐμ – Γκέρτλερ, Κιντιγιά, Στίλχαρτ – Ριμπέιρο – Γκιγμενό, Ντουά


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code