ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παίκτης της Τβέντε ο Ντούμιτς


Η Τβέντε ανακοίνωσε την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Ουτρέχτης Ντάριο Ντούμιτς.




Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Ένσχεντε,ενώ υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Ντούμιτς αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο ολλανδικό ποδόσφαιρο το 2016 όταν και αποκτήθηκε από την Ναϊμέγκεν,ενώ έναν χρόνο αργότερα πήρε μεταγραφή στην Ουτρέχτη.Την περασμένη σεζόν δεν υπολογιζόταν εξ'αρχής από την Ουτρέχτη,με αποτέλεσμα να πάει δανεικός στην Ντάρμσταντ.

Ο Βόσνιος αμυντικός δεν αναμένοταν να βρει χρόνο συμμετοχής ούτε φέτος στην Ουτρέχτη και πήρε την απόφαση να αναζητήσει έναν νέο σταθμό στην καριέρα του και έτσι αποκτήθηκε από την Τβέντε,η οποία με αυτή την μεταγραφή ενδυναμώνει την αμυντική της γραμμή.

Ο Ντούμιτς δήλωσε στην ιστοσελίδα της Τβέντε: Από την πρώτη στιγμή που ήρθα σε επαφή με την Τβέντε,ένιωσα πόσο με ήθελε η ομάδα πράγμα που είναι πολύ σημαντικό για εμένα.Έχω παίξει σε αυτό το γήπεδο με την Ναϊμέγκεν και την Ουτρέχτη και χάσαμε και τις δύο φορές.Θυμάμαι πόσο με εντυπωσίασαν οι οπαδοί της Τβέντε.Ανυπομονώ να παίξω σε αυτό το γήπεδο.Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Την περσινή σεζόν ο Ντούμιτς κατέγραψε 33 συμμετοχές στην 2.Bundesliga με την φανέλα της Ντάρμσταντ,ενώ κατάφερε να πετύχει και 4 γκολ.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code