ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επιστροφή στις προπονήσες για Σά-Λοβέρα


 

Με τον Ολυμπιακό να ετοιμάζετε για τις διπλές αναμετρήσεις με την Ομόνοια με έπαθλο ένα εισιτήριο για τους ομίλους του επόμενου Champions League, η σημερινή προπόνηση έκρυβε 2 ευχάριστες εκπλήξεις για τον Πέδρο Μαρτίνς, με την επιστροφή σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων του Ζοσέ Σά.

Μετά από απουσία 1,5 μήνα λόγο του κατάγματος που είχε υποστεί στο χέρι του, ο Πορτογάλος τερματοφύλακας ακολουθούσε εδώ και λίγες ημέρες κανονικά το πρόγραμμα των τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού, αλλά στην σημερινή προπόνηση ακολούθησε ολόκληρη το το ομαδικό πρόγραμμα της ομάδας, και τέθηκε στην διάθεση του Μαρτίνς για τις 2 αναμετρήσεις με τους Κύπριους.

Εκτός από τον Σά όμως, και ένας άλλος ποδοσφαιριστής επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς, ακολουθώντας την υπόλοιπη ομάδα στις προπονήσεις. Ο λόγος για τον Μάξι Λόβέρα, όπου μετά από απουσία 14 ημερών που βρισκόταν σε καραντίνα επειδή είχε βρεθεί θετικός στον Covid-19, επέστρεψε στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους συμπαίχτες του ενώ υποβλήθηκε σε τεστ ανίχνευσης που βγήκε αρνητικό.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code